CONTACT

Este coronavirusul parte a unui război biologic declanșat de China?

- Actualitate -

Este coronavirusul parte a unui război biologic declanșat de China?

Unul dintre subiectele cele mai intens dezbătute la nivel mondial, în această perioadă, este cel al coronavirusului, virusul necunoscut, descoperit la sfârșitul lui noiembrie 2019 în Wuhan - China și care provoacă o pneumonie severă, cu mortalitate ridicată. La finalul lunii ianuarie 2020, numărul cazurilor confirmate de infecție cu coronavirus a ajuns la aproape 30.000, din care peste 28.000 depistate în China, țara unde a izbucnit epidemia. Până acum au fost înregistrate 630 de decese, din care doar două în afara Chinei continentale: unul în Filipine şi altul în Hong Kong. Dacă inițial s-a suspectat că virusul ar proveni de la animale vândute la piața de fructe de mare din Wuhan, în ultima vreme a început să se lanseze ideea că, de fapt, acest virus ucigaș ar putea fi începutul unui război biologic declanșat de China.

Sunt foarte multe semne de întrebare pe care oamenii de știință sau din zona intelligence le-au ridicat în mod public în privința acestui virus cu efecte letale. Astfel, un epidemiolog indian a demonstrat că bucăți din genomul coronavirusului Wuhan sunt identice cu cele care se găsesc în virusul HIV și care nu se regăsesc în niciun alt coronavirus, ceea ce duce la premiza că acesta este creat genetic, cel mai probabil în laboratoarele de la Wuhan. Aici intervin și dezvăluirile făcute de un fost ofițer de informații militare israeliene, care a studiat componentele războiului biologic care ar putea fi declanșat de China. Acesta a declarat pentru Washington Times că în orașul Wuhan există două laboratoare (doar unul recunoscut oficial de chinezi), care păstrează și lucrează cu viruși letali, inclusiv cu coronaviruși, ambele laboratoare fiind incluse în programul militar ilegal și secret chinez de realizare a unor arme biologice. Autorităţile chineze au negat că ar deține arme biologice ofensive și au spus că originea coronavirusului care a ucis şi a infectat mii de persoane în provincia centrală Hubei nu este cunoscută. Să fie doar o coincidență faptul că epidemia a izbucnit la Wuhan, exact orașul unde se află laboratorul sau laboratoarele biologice?! Nu știm, dar nici nu putem să nu ne reamintim semnalul de alarmă tras de cercetători americani și britanici, încă din 2014-2015, cu privire la "Armaggedonul bacteriologic" care s-ar putea declanșa și ar pute ucide sute de milioane de oameni. Iar ca sursă se vorbea tot de China, asta pornind și de la situaţia dezastruoasă a Chinei în ceea ce priveşte sectorul sănătăţii – inclusiv muşamalizarea epidemiei iniţiale de SARS, schemele susţinute de guvern pentru comercializarea sângelui, care au dus la o epidemie masivă de SIDA, recoltarea de organe de la prizonieri în spitale militare pentru profit și experimentele biologice ciudate care se fac în această țară. Vom afla adevărul? Puțin probabil.

(Sursă foto - Getty Images)


07 Feb 2020 08:43 4547 vizualizari


Comentarii






2109 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3023 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3966 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3480 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV