CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Școlile gimnaziale, grădinițele și mai multe instituții publice din Câmpina primesc pomi de Crăciun din partea Primăriei

- Actualitate -

Școlile gimnaziale, grădinițele și mai multe instituții publice din Câmpina primesc pomi de Crăciun din partea Primăriei

Primăria Câmpina a achiziționat 25 de pomi pentru Crăciun, 24 dintre ei cu o înălțime de aproximativ doi metri, iar unul ceva mai înalt, de pestre trei metri, care va fi amplasat și împodobit în holul mare de la intrarea în Casa cu Grifoni. 

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Primăriei Câmpina, cei 24 de brazi vor fi oferiți școlilor gimnaziale și grădinițelor din municipiu, precum și mai multor instituții publice: Creșa Municipală, Biblioteca "Dr. C.I Istrati", Centrul de Informare Turistică, Poliția Locală, Centrul Social și Școala Sanatorială Voila. Pomii de Crăciun au fost fost achiziționați de la Dedeman și, după cum reiese din anunțul publicat pe SEAP, au costat 2.184 lei fără TVA.
Nu este primul an în care Primăria cumpără pomi de Crăciun pentru unitățile școlare și preșcolare din municipiu (cu excepția liceelor), precum și pentru unele instituții publice. Așa s-a procedat și anii trecuți, scopul fiind acela de a crea în incinta acestor instituții o atmosferă speficiă sărbătorilor de iarnă. La școli și grădinițe, copiii vor fi cei care vor împodobi brazii de Crăciun.
(Foto cu caracter ilustrativ)


11 Dec 2018 18:33 3580 vizualizari


Comentarii


120 vizualizari 16 Jun 2024 09:21 Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Primim de la cititorii din Telega. Lucrare ”electorală”, inundată la prima ploaie

Un cititor CâmpinaTV.ro din Telega ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 imagini surprinse în zile consecutive la Telega, în zona Telega Vale.

citeste mai mult
2555 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2653 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3031 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV