Partidul primarului Horia Tiseanu, singura formațiune politică din Câmpina cu datorii la bugetul local

Actualitate (Categoria articolului)

Vă vine sau nu să credeți, dar aceasta este realitatea. PNL, partid al cărui președinte este, la nivel local, primarul Horia Tiseanu, are datorii la bugetul municipiului. Mai exact, are restanțe la plata chiriei pentru sediul din Strada Mărășești.

Pentru aceste restanțe, de ordinul a câtorva zeci de milioane de lei vechi, PNL a primit somație de la Direcția Economică din cadrul Primăriei Câmpina, documentul fiind public. Trebuie să facem, totuși, două precizări. Prima - chiria pentru sediul unui partid este de doar 4 lei/mp/lună, conform hotărârii Consiliului Local. A doua precizare - datoria este moștenită de la vechiul PNL și nu s-a reușit nici până astăzi achitarea ei, deși au trecut doi ani de când PNL și PDL au fuzionat, formând noul PNL. 
Noul PNL a moștenit și alte datorii de la vechiul PNL - la gaze (aproape 100 milioane lei vechi, sumă achitată între timp) și la apă (aproape 10 milioane lei vechi, achitată parțial, iar apoi diferența fiind reeșalonată). Înainte de fuziune, facturile vechiului PNL erau plătite în mare parte de Virgil Guran. După plecarea acestuia pe la alte partide, nu a mai achitat nimeni datoriile pentru sediu și astfel facturile s-au tot adunat. Ulterior, noul PNL a mai plătit câte ceva, dar nu suficient încât să se ajungă la zi cu debitele. Vestea bună este aceea că Guran s-a întors la PNL Prahova și, cine știe, poate dă o mână de ajutor la achitarea restanțelor. Vestea proastă - iată că află toată lumea că tocmai partidul primarului are datorii la bugetul local, lucru absolut rușinos.

4965 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Robert hogea 27.09.2016 20:53 Ce atata vaicareala ,vinde cladirea se platesc datoriile si se muta la cort la autogara.

Actualitate

425 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

179 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

188 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

428 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.