Două mașini implicate într-un accident în centrul Câmpinei

Social (Categoria articolului)

În această după-amiază, în jurul orei 15.30, pe bulevardul central din municipiul Câmpina, în apropierea stației de la 'Salcie', a avut loc un accident rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale. 

Un autoturism Audi, cu numărul de înmatriculare GL-13-BRI, se deplasa dinspre centrul municipiului spre stația OMV. La un moment dat, conducătorul auto a încetinit, cu intenția de a 'tăia' linia dublă continuă și de a intra în parcarea situată pe celălalt sens de mers. A fost lovit din spate de un autoturism Peugeot (PH-65-KTY). În urma impactului destul de puternic, autoturismul Audi a fost răsucit și a ajuns în mijlocul străzii, pe sensul opus de mers, iar Peugeot-ul a fost avariat serios. Din fericire, conducătorii auto nu au fost răniți. La față locului a venit un echipaj de la Poliția Rutieră Câmpina pentru efectuarea cercetărilor și stabilirea cauzelor producerii accidentului.

8137 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1911 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2411 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.

Alte stiri recente

108 vizualizari
20 feb. 2020 13:05

Incredibil! Un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina

În Câmpina, municipiu european al mileniului al III-lea, întâlnim imagini ca cea alăturată, care pare de domeniul irealului. Ne-am uitat de mai multe ori înainte să ne decidem să abordăm acest subiect. Nu ne venea să credem, și, totuși, da, este adevărat, un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina!

1485 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

UPDATE - La ora 13.00, intervenția HidroPrahova s-a încheiat, circulația rutieră pe Bulevardul Carol I, în centrul municipiului, se desfășoară normal.

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția.