Adrian Dobre, fostul primar al Ploieștiului, este noul administrator public al municipiului Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

O primă surpriză în cadrul administrației locale câmpinene, după învestirea primarului ales Alin Moldoveanu, este numirea în funcția de administrator public (city-manager) a lui Adrian Florin Dobre, fost prefect al județului Prahova și fost primar al municipiului Ploiești. Adrian Dobre a fost prezentat astăzi șefilor de direcții și servicii din Primăria Câmpina, mâine va semna contractul de muncă, iar zilele viitoare îi vor fi stabilite atribuțiile de serviciu.  

Adrian Dobre are 44 de ani, a absolvit Academia de Studii Economice, este licențiat în analiză bancară și risc financiar, a urmat și cursurile de specializare ale Institutului Național de Administrație Publică, precum și cursurile de specializare în Administrație Publică și Integrare Europeană la Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești. A fost consilier local la Ploiești, apoi, pentru o scurtă perioadă, subprefect al județului, apoi prefect în perioada 2009-2012. În mandatul 2012-2016 a fost consilier județean din partea PNL, apoi primar al municipiului Ploiești din 2016 până în 2020. Mandatul de primar al Ploieștiului a fost unul dificil pentru Adrian Dobre, dar ceea ce este important rămâne faptul că a atras fonduri europene de 160 milioane euro pentru modernizarea infrastructurii, pentru reabilitarea unor unități de învățământ, pentru iluminatul public și achiziționarea de mijloace de transport ecologice. Câmpina poate că nu are problemele Ploieștiului, dar și aici este mult de treabă și nu putem decât să sperăm că experiența lui Adrian Dobre în administrația locală va fi un câștig pentru cel de-al doilea municipiu al județului. 

7781 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihai Boeru 28.10.2020 18:26 Parca se susținea examen pe post vacant, chiar dacă îl recomanda experienta nu poate fi numit asa pur și simplu... poate sunt și alți mai capabili.
  • Catrinel 28.10.2020 19:27 Da, o mare surpriza, din pacate foarte neplacuta. Toata lumea a fost de acord ca a fost cel mai slab primar al Ploiestului. Dovada ca nici partidul lui nu l-a mai propus si a ramas pe afara. Daca noul primar va numi numai petarde de genul Dobre, o sa ajungem sa il regretam pe Tiseanu. Se pare ca Moldoveanu a inceput cu stangul.
  • Valericus 28.10.2020 19:37 Dl Dobre a fost atat de performant in finctia de primar al Ploiestiului incat... ajunge administrator public la Campina? Doamne fereste!
  • billy boy 28.10.2020 19:41 Si viceprimar va fi Costel Filip,adica independent.Cred ca va face echipa cu Moldoveanu,la judet numai este fief Psd asa ca va aplica ceea ceea ce a facut la Poiana.Campina merita oameni tineri cu viziune,daca partidele de top nu isi asuma raspunderea la Campina e mare problema,sa dai de greu si sa te ascunzi.Fondurile europene vor veni,sper si ramura sportiva sa fie sustinuta.
  • Dan 29.10.2020 09:02 Vai de noi
  • Alexandru 29.10.2020 20:03 Dobre (ramas fara colegiu asemenea lui Dandanache) este omul Robertei. A fost numit de Moldoveanu la Campina. Deducem ca Roberta a fost unul din sustinatorii importanti ai actualului primar, tradand in acest fel candidatul aliantei PNL-USR-PLUS la Campina, dl. Florescu. Acum 2-3 saptamani, Roberta a negat vehement orice sustinere pentru Moldoveanu. Inca o dovada ca minciuna are picioare scurte.
  • mike 30.10.2020 11:45 Mai bine cititi CV -ul ,iar cu fondurile UE e jale ,a lasat Ploiestiul cu sobolani cu serpi in parcuri cu strazi neterminate etc etc .Noua Oranduire a inceput sa se instaleze si la Campina .,.,..

Actualitate

1097 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1142 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1273 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

962 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.