CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Adrian Dobre, fostul primar al Ploieștiului, este noul administrator public al municipiului Câmpina

- Actualitate -

Adrian Dobre, fostul primar al Ploieștiului, este noul administrator public al municipiului Câmpina

O primă surpriză în cadrul administrației locale câmpinene, după învestirea primarului ales Alin Moldoveanu, este numirea în funcția de administrator public (city-manager) a lui Adrian Florin Dobre, fost prefect al județului Prahova și fost primar al municipiului Ploiești. Adrian Dobre a fost prezentat astăzi șefilor de direcții și servicii din Primăria Câmpina, mâine va semna contractul de muncă, iar zilele viitoare îi vor fi stabilite atribuțiile de serviciu.  

Adrian Dobre are 44 de ani, a absolvit Academia de Studii Economice, este licențiat în analiză bancară și risc financiar, a urmat și cursurile de specializare ale Institutului Național de Administrație Publică, precum și cursurile de specializare în Administrație Publică și Integrare Europeană la Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești. A fost consilier local la Ploiești, apoi, pentru o scurtă perioadă, subprefect al județului, apoi prefect în perioada 2009-2012. În mandatul 2012-2016 a fost consilier județean din partea PNL, apoi primar al municipiului Ploiești din 2016 până în 2020. Mandatul de primar al Ploieștiului a fost unul dificil pentru Adrian Dobre, dar ceea ce este important rămâne faptul că a atras fonduri europene de 160 milioane euro pentru modernizarea infrastructurii, pentru reabilitarea unor unități de învățământ, pentru iluminatul public și achiziționarea de mijloace de transport ecologice. Câmpina poate că nu are problemele Ploieștiului, dar și aici este mult de treabă și nu putem decât să sperăm că experiența lui Adrian Dobre în administrația locală va fi un câștig pentru cel de-al doilea municipiu al județului. 


28 Oct 2020 17:43 7906 vizualizari


Comentarii


  • 30.10.2020 11:45 mike Mai bine cititi CV -ul ,iar cu fondurile UE e jale ,a lasat Ploiestiul cu sobolani cu serpi in parcuri cu strazi neterminate etc etc .Noua Oranduire a inceput sa se instaleze si la Campina .,.,..
  • 29.10.2020 20:03 Alexandru Dobre (ramas fara colegiu asemenea lui Dandanache) este omul Robertei. A fost numit de Moldoveanu la Campina. Deducem ca Roberta a fost unul din sustinatorii importanti ai actualului primar, tradand in acest fel candidatul aliantei PNL-USR-PLUS la Campina, dl. Florescu. Acum 2-3 saptamani, Roberta a negat vehement orice sustinere pentru Moldoveanu. Inca o dovada ca minciuna are picioare scurte.
  • 29.10.2020 09:02 Dan Vai de noi
  • 28.10.2020 19:41 billy boy Si viceprimar va fi Costel Filip,adica independent.Cred ca va face echipa cu Moldoveanu,la judet numai este fief Psd asa ca va aplica ceea ceea ce a facut la Poiana.Campina merita oameni tineri cu viziune,daca partidele de top nu isi asuma raspunderea la Campina e mare problema,sa dai de greu si sa te ascunzi.Fondurile europene vor veni,sper si ramura sportiva sa fie sustinuta.
  • 28.10.2020 19:37 Valericus Dl Dobre a fost atat de performant in finctia de primar al Ploiestiului incat... ajunge administrator public la Campina? Doamne fereste!
  • 28.10.2020 19:27 Catrinel Da, o mare surpriza, din pacate foarte neplacuta. Toata lumea a fost de acord ca a fost cel mai slab primar al Ploiestului. Dovada ca nici partidul lui nu l-a mai propus si a ramas pe afara. Daca noul primar va numi numai petarde de genul Dobre, o sa ajungem sa il regretam pe Tiseanu. Se pare ca Moldoveanu a inceput cu stangul.
  • 28.10.2020 18:26 Mihai Boeru Parca se susținea examen pe post vacant, chiar dacă îl recomanda experienta nu poate fi numit asa pur și simplu... poate sunt și alți mai capabili.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
809 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV, condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1524 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
14289 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie 2024 la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
1103 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai 2024, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV