CONTACT

1.584 persoane sunt în autoizolare în Prahova, dintre care 37 la Câmpina

- Actualitate -

1.584 persoane sunt în autoizolare în Prahova, dintre care 37 la Câmpina

În contextul evoluției situației epidemiologice determinată de răspândirea COVID-19, Prefectura Prahova informează că joi, 19 martie 2020, la nivelul județului Prahova erau înregistrate 66 persoane în carantină și 9 persoane internate în spital, acestea din urmă prezentând simptome specifice noului coronavirus și fiind internate în vederea testării. De asemenea, în autoizolare la domiciliu sunt 1.584 persoane.

 

Potrivit Prefecturii Prahova, până acum au fost întocmite 16 dosare de cercetare penală pentru încălcarea articolului 352 din Codul Penal privind Zădărnicirea combaterii bolilor, iar Direcția de Sănătate Publică a aplicat cinci amenzi pentru nerespectarea regimului de autoizolare la domiciliu.
În ceea ce privește strict municipiul Câmpina, nu există persoane în carantină sau internate în spital. Potrivit unui comunicat al Primăriei Câmpina, există 37 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu, "persoane 
verificate periodic de reprezentanți ai Poliției Locale Câmpina prin activitățile specifice de supraveghere a persoanelor autoizolare la domiciliu în vederea limitării răspândirii coronavirusului".
Probabil că numărul real al celor care ar trebui să fie în autoizolare, inclusiv la Câmpina, este mult mai mare, dar situația pare complet scăpată de sub control de către autoritățile din România și ne referim aici la toate categoriile de autorități. Cât despre iresponsabilitatea celor care au revenit în țară, în ultima vreme, dar nu respectă regimul autoizolării la domiciliu, aici aproape că orice comentariu ar fi inutil. Ce s-ar mai putea spune despre un om căruia nu-i pasă de cei din jurul lui?!


19 Mar 2020 21:01 5420 vizualizari


Comentarii






  • 19.03.2020 21:40 alin De vina e iohanis ca nu a inchis granitele ia lasat pe fraieri astia sa stea in italia sau franta unde au plecat
3175 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3248 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4291 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3659 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV