A fost lansat proiectul ”Implicarea cetățenilor în dezvoltarea comunității locale a municipiului Câmpina”

Social (Categoria articolului)

”Nu întreba ce face America pentru tine, ci întreabă-te ce faci tu pentru America!”, a fost citatul din fostul președinte american J.F. Kennedy, care a fost parafrazat astfel: ”Nu întreba ce face Câmpina pentru tine, ci întreabă-te ce faci tu pentru Câmpina!”, a fost începutul discursului lui Florin Predescu, președintele Fundației ”Zamolxes” din Câmpina.

Fundația ”Zamolxes” este beneficiarul unui proiect finanțat din fonduri europene, ”Implicarea cetățenilor în dezvoltarea comunității locale a municipiului Câmpina”, în valoare de 423.490 lei, din care 415.020,20 lei este finanțare nerambursabilă europeană.
La conferința de lansare a acestui proiect au fost prezenți primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, consilierii locali Noemi Ionescu și Costel Filip, reprezentanți ai Primăriei Câmpina, ai unor unități de învățământ și voluntari ai fundației câmpinene.
Practic, proiectul are ca obiective specifice realizarea unui parteneriat cu administrația locală, îmbunătățirea competențelor profesionale a 100 de voluntari, elaborarea unor instrumente de comunicare și consultare a comunității locale, derularea unei campanii privind dezvoltarea cetățeniei active.
Proiectul se va derula pe o perioadă de 14 luni, la care se mai adaugă alte șase luni, perioadă de sustenabilitate.

2026 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Decebal 01.11.2022 09:18 Nimeni nu are incredere in liderii locali. Toti sunt niste mincinosi, hoti si incapabili sa guverneze orasul Campina. Acum vor sa se foloseasca de 100 de voluntari sa le faca lor treaba si sa convinga lumea cat de destepti sunt ei. Daca vreti voluntari, lasati pe altii sa ia functiile voastre si voi demisionati. Voluntarii astia imi aduc aminte de aia care lucra pentru militie si securitate...tot voluntari si aia...
  • Anonim 01.11.2022 12:30 Cu alte cuvinte au luat aproape 80.000 euro ca sa nu faca nimic, ”Imbunatatirea competentelor profesionale a 100 de voluntari” inseamna ca vor alege ei rude, prieteni, relatii le vor plati diverse cursuri etc. si Campian va castiga 0 barat. SIFONARE DE FONDURI! RUSINE! Sigur ca nu va fi acceptat comentariul ca doar sunteti prieteni cu Moldoveanu!
  • diss 01.11.2022 14:09 Vax albina! Nimic concret doar vreo 80.000 de euro(!!!) cheltuiți absolut aiurea.
  • O gluma 01.11.2022 19:27 De ce nu da filantropul Soros bani la ONG iști. Și tineri simpli se pot înscrie în schimburi de experienta sau tot pe baza de sistem Pcr se fac selecții??? ONG nu produc una de un leu

Social

1915 vizualizari
31 mar. 2023 20:54

Programul de colectare a deșeurilor menajere în perioada Sărbătorilor Pascale, la Câmpina și localitățile învecinate

Operatorul de salubritate Floricon Salub SRL anunță programul după care va acționa pentru ridicarea deșeurilor în perioada Sărbătorilor Pascale, la Câmpina și în localitățile limitrofe. Modificările intervin în ceea ce privește 17 aprilie 2023, a doua zi de Paști, zi în care nu se lucrează. În restul zilelor, se va desfășura programul normal de colectare a deșeurilor.

1710 vizualizari
29 mar. 2023 08:40

Primăria Sinaia deschide Campania “Verde Crud”, cea mai amplă acțiune de curățenie și înfrumusețare a orașului

Campania "Verde Crud" 2023 se va derula în perioada 30 martie-13 aprilie 2023 și este pentru al 18-lea an consecutiv când Primăria Sinaia organizează această campanie de curățenie și înfrumusețare a orașului.

Alte stiri recente

1498 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

657 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.