CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Amintiri de Crăciun cu... LIVIU BRICIU

- Social -

Amintiri de Crăciun cu... LIVIU BRICIU

Luna decembrie, sărbători, brad cadouri de la Moș Crăciun. Dar decembrie poate fi și luna amintirilor frumoase din copilărie, din adolescență, din viață. Luna unor amintiri de neprețuit. De aceea, am lansat această provocare unor persoane dragi din Câmpina, persoane deosebite, din domenii diferite, să ne povestească amintiri dragi de Crăciun. Astăzi, LIVIU BRICIU, muzician, informatician, organizatorul Festivalului de Jazz-Rock de la Câmpina.

Pentru mine, cele mai frumoase amintiri legate de Crăciun sunt strâns legate de concertul de Crăciun pe care îl organizez în fiecare an la Club Live. Aici mă simt eu cel mai bine. Febra pregătirii concertului, repetițiile, întâlnirile cu ceilalți colegi de scenă, toate acestea înseamnă pentru mine cele mai frumoase momente. Am bucuria să cânt împreună cu copiii mei, care au îmbrățișat și ei această pasiune, apoi mergem cu toții acasă și o invităm pe soția mea la concertul de Crăciun! An de an, nimic nu este mai frumos pentru mine decât tot ceea ce înseamnă acest concert de Crăciun.
Înainte de a încheia vreau să vă rog să-mi îngăduiți să adresez tuturor câmpinenilor cele mai bune urări de sănătate, prosperitate și Sărbători fericite!

Liviu Briciu
Decembrie 2022


24 Dec 2022 19:08 2833 vizualizari


Comentarii


412 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
277 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1535 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
1004 vizualizari 05 Jul 2024 16:09 Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

De altfel, ”Împreună pentru o vacanță în siguranță!” este sloganul sub care Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a desfășurat mai multe acțiuni la Câmpina și Brebu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV