CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Președintele CS Câmpina răspunde acuzațiilor privind activitatea clubului și neregulile de la bazinul de înot. Citiți și vă minunați!

- Sport -

Președintele CS Câmpina răspunde acuzațiilor privind activitatea clubului și neregulile de la bazinul de înot. Citiți și vă minunați!

În ședința Consilului Local Câmpina din 25 iulie 2019, consilierul local Monica Clinciu și-a anunțat demisia din Comitetul Director al Clubului Sportiv Câmpina, lansând o serie de acuzații foarte dure la adresa conducerii clubului. Unele dintre problemele semnalate de Monica Clinciu erau deja cunoscute, inclusiv noi am scris de nenumărate ori despre unele dintre ele, dar administrația locală nu a reacționat niciodată în mod concret. După 25 de zile de la acea ședință, a reacționat și conducerea CS Câmpina, prin președintele Adrian Stoican, care ne-a transmis un comunicat de presă cu punctul său de vedere.

Iată comunicatul de presă al CS Câmpina:
Ca urmare a unor discuții apărute la ultima ședință a Consiliului Local Câmpina din data de 25 iulie 2019, în care se acuzau anumite aspecte ce țin de activitatea Clubului Sportiv Câmpina, în calitate de președinte al acestui club doresc să fac anumite precizări, după cum urmează:
1. În ceea ce privește afirmația că ”există un raport al Biroului de audit intern al Primăriei Municipiului Câmpina în care s-au dispus o serie de măsuri și, în mare parte, aceste măsuri nu s-au luat nici până acum” precizez următoarele: recomandările în urma auditului intern efectuat de reprezentanții Primăriei Câmpina s-au referit, exclusiv, la probleme ce țin de activitatea curentă a clubului. Raportul de audit a fost analizat în cadrul mai multor ședințe de Comitet Director, în urma cărora s-a stabilit rezolvarea cât mai rapidă a tuturor aspectelor sesizate de auditori. Astfel, respectând procedurile și legislația în vigoare, am îndeplinit această sarcină în totalitate. 
2. În ceea ce privește afirmația că ”președintele Clubului Sportiv Câmpina desfășoară în continuare activitate la club doar în timpul liber” preciez următoarele: programul meu de președinte al clubului este adaptat la necesitățile și problematica activităților specifice clubului. Acest program a fost verificat de inspectorii ITM Prahova, care au venit în control în urma unor sesizări. Cei de la ITM n-au găsit nimic în neregulă.
3. În ceea ce privește afirmația că ”mai mulți membri ai CS Câmpina își desfășoară, după programul de lucru, activitatea la bazinul de înot, bazin care ar trebui să fie o sursă importantă de venituri pentru noi, la bugetul local, nu pentru ei” precizez următoarele: legislația în vigoare nu îngrădește dreptul la muncă și dă posibilitatea oricărei persoane să desfășoare activități în afara orelor de program. Un alt aspect care trebuie luat în considerare este faptul că, în ultima perioadă, numărul de instructori de înot de la cluburile sportive private este mic în comparație cu numărul mare de copii care vor să beneficieze de serviciile Bazinului de Înot Didactic Câmpina și prezența noastră suplinește acest deficit. 
4. În ceea ce privește afirmația că ”instructorii de înot de la cluburile private desfășoară acolo o activitate nefiscalizată și sub nici o formă nu pot fi de acord cu asta” precizez următoarele: din ceea ce cunosc eu, toți instructorii dețin case de marcat fiscalizate. Dacă le folosesc sau nu este o problemă pe care nu o pot controla nici eu personal și nici angajații Clubului Sportiv Câmpina, deoarece este apanajul organelor fiscale de control ale statului sau dorința părinților de a primi sau nu bon fiscal.
În speranța că aceste clarificări au limpezit seria interminabilă de suspiciuni la adresa clubului și la adresa mea, îi invit pe toți cei care vor să ne cunoască cu adevărat la bazin și în mijlocul celor peste 200 de copii pe care îi antrenăm la secțiile de baschet, handbal, fotbal și înot. Președinte CS Câmpina - Adrian Stoican.

Noi am avea foarte multe de comentat pe marginea acestui comunicat de presă pe care îl considerăm jenant. Nu știm ce părere au membrii Comitetului Director sau consilierii locali câmpineni, dar în ceea ce ne privește refuzăm să fim luați de proști. Ne pare rău că folosim în fața cititorilor noștri o astfel de exprimare, dar suntem revoltați de aberațiile cu care Adrian Stoican vrea să "limpezească suspiciunile la adresa sa și a clubului". De asemenea, suntem revoltați că un întreg Comitet Director, care știe foarte bine că Adrian Stoican rezervă culoarele de înot de la bazin în numele CS Câmpina, dar le ia banii copiilor în nume personal, nu face absolut nimic, nu ia absolut nicio măsură. Asta în condițiile în care CS Câmpina trebuie să pregătească gratuit copiii, așa cum a aprobat Consiliul Local. Suntem revoltați de faptul că nu le spune nimeni câmpinenilor că își pot înscrie copiii la secția de înot a CS Câmpina și că nu trebuie să plătească niciun ban! Părinții se duc direct la bazin și de acolo copiii sunt preluați de instructori, pe bani. Plătesc de fiecare dată intrarea și plătesc de fiecare dată instructorul, inclusiv pe Adrian Stoican, președintele clubului, care pregătește copii de trei ori pe săptămână! Dar în calitate de instructor privat, nu de angajat al CS Câmpina. Președinte de club, profesor de sport la o școală și instructor de înot, o capacitate a sportului câmpinean...
Suntem revoltați de ușurința cu care Adrian Stoican vorbește de raportul Biroului de Audit Intern al Primăriei și de "sarcina îndeplinită în totalitate", în condițiile în care în acel raport sunt menționate numeroase nereguli descoperite la club, inclusiv în privința administrării și gestionării subvențiilor acordate de la bugetul local. Dacă nu are nimic de ascuns, este de acord președintele CS Câmpina să facă public acel raport? Dar membrii Comitetului Director sunt de acord? Noi îl publicăm cu mare plăcere, să afle și câmpinenii cum se desfășoară activitatea la clubul finanțat din bani publici. 994.500 lei suma alocată anul acesta de la bugetul local.
Ar fi și altele de spus. Despre explicația dată în privința activității nefiscalizate (punctul 4), vă lăsăm să trageți singuri o concluzie. Avem copii minunați, care trebuie îndrumați spre sport, iar așa cum funcționează secțiile de baschet, handbal și fotbal de la CS Câmpina, așa ar trebuie să meargă și secția de înot. Nu pe culoare private...


19 Aug 2019 20:03 5535 vizualizari



Comentarii






  • 25.09.2019 14:32 Alex Nu stiu ce a declarat domnul Stoican , eu stiu ce faceam eu. Intrarea costa 10 lei ( cu bon ) , respectiv 50 de lei abonamentul (cu bon)  si nu plateam antrenamentul asta s- a intampat timp de un an de zile si stiu mai multi colegi care faceau la fel . In legatura cu prezenta domnului Stoican, poate am mai mult noroc decat dumneavoastra. Eu nu- i iau aprarea , zic doar ce este drept si corect 😂😂😂!  Daca doriti sa vorbim pe privat , puteti sa-mi trimiteti un e-mail ! Multumesc pentru un raspuns asa de rapid !
  • 25.09.2019 12:15 Admin Alex, doar cele 10 ore de cursuri de inițiere pentru copii, din perioada verii, sunt gratuite. Atât. Toate celelalte se plătesc, iar dl. Stoican este unul dintre instructori și ia bani de la copii. A și recunoscut asta și nici nu avea cum să nu recunoască pentru că i-am dat exemple concrete de copii care plătesc 10 lei intrarea (cu bon) și 15 lei instructorul (fără bon). Asta se întâmpla anul trecut. Anul acesta a menționat faptul că emite bonurile pe un club privat, sunt martori membrii Comitetului Director, erau de față la discuție. Deci președintele CS Câmpina este instructor de natație și, pentru orele sale, emite bonuri pe casa de marcat a unui club privat. (clubul privat nu recunoaște). Știm cum decurg orele dlui. Stoican, știm și programarea culoarelor de la bazin, știm și multe altele. Oricând putem avea o discuție privată. Cât despre faptul că l-ai găsit la club de câte ori l-ai căutat, mare noroc ai avut. Că și noi l-am căutat, l-au căutat și alții, dar nu l-au găsit. Există și martori. Oricât i-ai lua apărarea, acolo sunt niște probleme, iar după ședința din 26 septembrie 2019 a Consiliului Local, vor fi și mai multe probleme, o să vezi.
  • 25.09.2019 11:00 Alex Deci articolul este destul de bun , adica : -Structurat bine                                                                   - Informatii concrete Dar are cateva greseli : 1.Cursurile d-l Stoican sunt gratuite si CLAR stiu mai  bine decat dumneavoastra pentru ca am facut un an de zile inot acolo. 2. Nu stiu exact la ce va referiti ca d-l Stoican isi desfasoara activitatea de la club doar in timpul liber , dar daca va referiti la ce cred eu , sa stiti ca nu este asa. Da , intradevar, este foarte ocupat  , dar nu imi permit sa spun ca am mers vrodata cu un proiect sau o cerinta la domnul Stoican la birou si nu l-am gasit acolo. 3 A si cu acuzatia ca  celelalte cluburi au o actiune nefiscalizata , nu stiu cum sa va dezamagesc , dar recent m am mutat la un alt club de inot , din cauza ca programul nu mai imi permitea sa merg la orele de la CS Campina , nu din alte motive , si vreau sa va spun ca eu primesc bon 😂😂😂 !!! Si totodata cu aceasta acuzatie vine si o intrebare : Cum vreti ca domnul Stoican sa i verifice pe ceilalti instructori/antrenori de inot daca dau sau nu bon? Chiar vreau un raspuns ca m-am gandit si n-am gasit niciun raspuns relevant 😂😂😂.  Articolul este ok , acuzatile sunt acuzati , dar s-a dus cineva la orele domnului Stoican de inot sa vada cum decurge un curs Si cred ca este mai corect sa spuneti "sectia de natatie"; , nu ";sectia de inot"; . Mai am foarte multe de spus legat de acest subiect , poate reusim sa vorbim pe privat intr-o zi, ar fi foarte interesant 😂😂😂.
  • 20.08.2019 14:43 Remus Daca se face de capul celor din primarie,de unii consilieri,si de cativa fanatici sustinatori se duce..... De suflet clubul fantoma.Si retineti vorbele ex vicelui-il bagam in faliment si facem altu gen podu de piatra s a daramat.Vor invoca ca toti care conduc sportul gen Duta,Marianov,Pascu Hagianu dar si dl Pavel le a puns gand rau,ca cel de sus le strica combinatiile,ca vine iarna si da inghetu,au avocat bazat si pierd procese gen Turnu din Pisa,Cpgc,Groapa de gunoi.Mai punem ca sunt bugetari si la 16 rup poarta,vacante,taieri de panglici si de mot
  • 20.08.2019 10:57 Vasile cursurile gratuite de vara se tin de ceva timp si se pare ca lumea a fost informata, din moment ce au si fost copii. Cat despre club privat..nu cred ca veneau copii din toata Campina si imprejurimile Campinii daca era privat..deci se primesc toti copii, la toti instructorii!!! Si nu, nu lucrez la club...dar daca tot spuneti ca informati populatia..pare mai mult ca o dezinformati..sau informati numai cu stirile care va convin pentru a crea discutii.. Inainte sa faceti o stire verificati personal toatw informatiile pe care le scrieti
  • 20.08.2019 08:23 Admin Da, noi facem lucruri bune pentru comunitate, pe bucățica noastră. Ne facem meseria corect, informăm populația despre lucruri de care altfel n-ar afla niciodată de la nimeni, ne plătim taxele și impozitele la timp, am editat și un album monografic dedicat Câmpinei (fără bani de la bugetul local) și altele. Nu, nu avem nimic cu Adrian Stoican, absolut nimic. Dar în calitatea sa de președinte al CS Câmpina, dumnealui ar trebui să-și facă datoria față de club și față de localitate. Nu este un club privat, ci unul finanțat din bani publici. Nu poți face ce vrei și cum vrei doar pentru că ești președinte și că știi că-i ai la mână pe unii consilieri locali. P.S. - Despre cursurile gratuite de vară oferite de CSC nu ne-a informat nimeni. Dvs. de unde știți, că nu am văzut niciun anunț public? Lucrați cumva la club?
  • 19.08.2019 21:14 Vasile Dar pe dvs, v-a vazut cineva facand un bine societatii?!?! Sa patati onoarea oamenilor care intr-adevar fac ceva pentru comunitate si pentru viitorul copiilor nostri...asta stiti...sau o faceti doar pentru ca "aveti ceva"; cu presedintele clubului??? De ce nu ati facut stire si despre cursurile gratuite de vara oferite de CSC??? Pentru ca asa ati invatat voi, sa faceti jurnalism!!! Rusine !!
452 vizualizari 25 Apr 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1878 vizualizari 21 Apr 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2197 vizualizari 21 Apr 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
2033 vizualizari 21 Apr 2024 10:53

Cupa Muscel a ajuns la ediția a X-a. Și o premieră!

A fost o zi frumoasă de sâmbătă, 20 aprilie, în care foarte mulți copii au fost angrenați în întreceri sportive în cadrul ediției a X-a a Cupei Muscel, care a avut loc la baza sportivă Soceram, din parcul cu același nume, de la marginea municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV