Câmpinenii de la Clubul Sportiv Lido, la Gala Campionilor Federației Române de Motociclism 2019

Sport (Categoria articolului)

La fiecare sfârșit de an, Federația Română de Motociclism organizează un eveniment în cadrul căruia sunt premiați toți sportivii care au avut rezultate notabile pe plan intern și internațional în anul competițional respectiv. Ediția din acest an a avut loc duminică, 15 decembrie, la Târgu Mureș, în sala de gală a Centrului Europa.

La Gala Campionilor Federației Române de Motociclism 2019 au fost invitați și câmpinenii de la Clubul Sportiv Lido Câmpina, cei pe care administrația locală îi omite de fiecare dată la premierea sportivilor. Este vorba de Sebastian Strechioiu - locul al II-lea în clasamentul general la Clasa Veterani, motocros, și Marcel Vișoiu - locul al III-lea la aceeași categorie, ei fiind însoțiți de antrenorul lor și președintele Clubului Sportiv Lido, Cătălin Duță, fostul mare campion la motocros, care este și prim-vicepreședinte al FRM și președinte al Comisiei de Motocros din cadrul FRM.
De altfel, Cătălin Duță, Sebastian Strechioiu și Marcel Vișoiu sunt singurii câmpineni care țin încă numele Câmpinei în prim-planul motocrosului național, un sport de care Câmpina era și este extrem de atașată.

3717 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1147 vizualizari
05 iun. 2023 15:20

Programul handbalistelor de la CS Câmpina la turneul final de la Suceava

Turneul final al Campionatul Național de Handbal Feminin pentru Juniori IV se desfășoară în perioada 7-11 iunie, la Suceava. La turneul final la care participă cele mai bune 16 echipe din țară se află și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.

1461 vizualizari
05 iun. 2023 14:03

Fotbal în Prahova. La mijlocul săptămânii au loc semifinalele Cupei și o restanță

La mijlocul acestei săptămâni, în fotbalul prahovean sunt programate mai multe partide. Este vorba de semifinalele fazei județene a Cupei României, dar și o restanță din campionat. Iată programul complet al acestor meciuri și delegările:

Alte stiri recente

7 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

956 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.