CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpinenii de la Clubul Sportiv Lido, la Gala Campionilor Federației Române de Motociclism 2019

- Sport -

Câmpinenii de la Clubul Sportiv Lido, la Gala Campionilor Federației Române de Motociclism 2019

La fiecare sfârșit de an, Federația Română de Motociclism organizează un eveniment în cadrul căruia sunt premiați toți sportivii care au avut rezultate notabile pe plan intern și internațional în anul competițional respectiv. Ediția din acest an a avut loc duminică, 15 decembrie, la Târgu Mureș, în sala de gală a Centrului Europa.

La Gala Campionilor Federației Române de Motociclism 2019 au fost invitați și câmpinenii de la Clubul Sportiv Lido Câmpina, cei pe care administrația locală îi omite de fiecare dată la premierea sportivilor. Este vorba de Sebastian Strechioiu - locul al II-lea în clasamentul general la Clasa Veterani, motocros, și Marcel Vișoiu - locul al III-lea la aceeași categorie, ei fiind însoțiți de antrenorul lor și președintele Clubului Sportiv Lido, Cătălin Duță, fostul mare campion la motocros, care este și prim-vicepreședinte al FRM și președinte al Comisiei de Motocros din cadrul FRM.
De altfel, Cătălin Duță, Sebastian Strechioiu și Marcel Vișoiu sunt singurii câmpineni care țin încă numele Câmpinei în prim-planul motocrosului național, un sport de care Câmpina era și este extrem de atașată.


17 Dec 2019 22:03 3881 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1661 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1432 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
930 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
633 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV