Ședința Consiliului Local Câmpina se va desfășura într-un format inedit, adaptat acestei perioade de restricții

Actualitate (Categoria articolului)

Joi, 26 martie, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, dar având în vedere intrarea în vigoare a unor măsuri speciale pentru limitarea răspândirii coronavirusului, ședința Legislativului local se va desfășura într-un format inedit.

În primul rând, ședința de joi, 26 martie, de la ora 16.30, nu va mai avea loc la Casa Tineretului, în locația obișnuită, ci la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, în sala ”Constantin Radu”, o sală mai mare, care permite păstrarea unei distanțe mai mari între consilieri. De asemenea, la ședință vor participa doar consilierii care doresc acest lucru, pentru ceilalți stabilindu-se o procedură de vot pe baza unei fișe în care să-și completeze opțiunea de vot la fiecare proiect. 
”Am mutat locul în care are loc ședința ordinară a Consiliului Local, pentru că la Casa de Cultură este un spațiu mai generos, care permite păstrarea unei distanțe mai mari între consilieri, între participanții la ședință. De asemenea, am decis, și i-am informat în acest sens pe consilieri, că persoanele care sunt mai în vârstă sau au probleme de sănătate sau care consideră că nu vor să se expună riscului de a părăsi locuința, vor putea vota după următorul procedeu: au posibilitatea ca până în dimineața zilei de joi să ne transmită un document semnat în original cu opțiunea de vot pentru fiecare proiect în parte. Pentru ședința ordinară de luna viitoare vom găsi o soluție tehnică, pe o platformă online, pentru a ne putea desfășura în acest fel ședințele Consiliului Local pe perioada restricțiilor”, ne-am declarat Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina. (video)

3023 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1241 vizualizari
29 mar. 2020 22:30

Cele patru ordine emise de Raed Arafat pentru sistemul medical în perioada stării de urgență

Ministrul secretar de stat Raed Arafat a prezentat situația existentă duminică seara, în România, în privința pandemiei de coronavirus: 1,815 cazuri confirmate de infectare, 206 persoane vindecate, 43 decese, 770 persoane internate, dintre care 52 la Terapie Intensivă. De asemenea Raed Arafat a anunțat că a emis patru ordine ale comandantului acțiunii privind unele reguli pentru personalul medical și privind înființarea unui nou spital militar de campanie la Constanța.

1436 vizualizari
29 mar. 2020 21:46

Principalele prevederi Ordonanței Militare nr.4: plafonarea prețurilor la utilități, sarcini noi pentru administrațiile locale, amenzi mai mari pentru nerespectarea măsurilor stabilite

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat duminică seară prevederile Ordonanței Militare nr.4/2020, emisă chiar astăzi și care urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Vă prezentăm în continuare principalele prevederi ale noului act normativ, cu precădere cele care interesează direct populația.

Alte stiri recente

94 vizualizari
30 mar. 2020 09:38

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Zaragoza, Spania

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

63 vizualizari
30 mar. 2020 09:09

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 martie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.