Ședința Consiliului Local Câmpina se va desfășura într-un format inedit, adaptat acestei perioade de restricții

Actualitate (Categoria articolului)

Joi, 26 martie, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, dar având în vedere intrarea în vigoare a unor măsuri speciale pentru limitarea răspândirii coronavirusului, ședința Legislativului local se va desfășura într-un format inedit.

În primul rând, ședința de joi, 26 martie, de la ora 16.30, nu va mai avea loc la Casa Tineretului, în locația obișnuită, ci la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, în sala ”Constantin Radu”, o sală mai mare, care permite păstrarea unei distanțe mai mari între consilieri. De asemenea, la ședință vor participa doar consilierii care doresc acest lucru, pentru ceilalți stabilindu-se o procedură de vot pe baza unei fișe în care să-și completeze opțiunea de vot la fiecare proiect. 
”Am mutat locul în care are loc ședința ordinară a Consiliului Local, pentru că la Casa de Cultură este un spațiu mai generos, care permite păstrarea unei distanțe mai mari între consilieri, între participanții la ședință. De asemenea, am decis, și i-am informat în acest sens pe consilieri, că persoanele care sunt mai în vârstă sau au probleme de sănătate sau care consideră că nu vor să se expună riscului de a părăsi locuința, vor putea vota după următorul procedeu: au posibilitatea ca până în dimineața zilei de joi să ne transmită un document semnat în original cu opțiunea de vot pentru fiecare proiect în parte. Pentru ședința ordinară de luna viitoare vom găsi o soluție tehnică, pe o platformă online, pentru a ne putea desfășura în acest fel ședințele Consiliului Local pe perioada restricțiilor”, ne-am declarat Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina. (video)

3311 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

557 vizualizari
19 sept. 2020 15:22

Parcometrele din centrul Câmpinei au devenit funcționale

”De ce nu sunt încă funcționale parcometrele din zona centrală a Câmpinei?”, am întrebat la Primăria Câmpina în urmă cu aproximativ trei săptămâni, atun ci când parcometrele erau deja instalate de mai bine de o lună. ”Pentru punerea în funcțiune a parcometrelor va fi nevoie mai întâi de aprobarea unui regulament de funcționare a acestora, printr-o hotărâre a Consiliului Local”, a fost răspunsul Primăriei Câmpina.

573 vizualizari
19 sept. 2020 14:00

Circulația rutieră pe un tronson al Străzii Republicii, din Câmpina, este închisă până pe 25 septembrie

Circulația rutieră pe Strada Republicii, din zona centrală a municipiului Câmpina, se desfășoară cu dificultate de ceva vreme, din cauza lucrărilor din zonă. Acum, Primăria Câmpina a anunțat închiderea completă a circulației pe uin segment al acestei străzi, termenul pentru redeschiderea tronsului respectiv fiind 25 septembrie.

Alte stiri recente

22 vizualizari
19 sept. 2020 18:44

Gabriela Firea, sprijin pentru candidatul PSD la Primăria Câmpina, Nicolae Moisescu

Unul dintre liderii naționali ai PSD, Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei și candidat al acestei formațiuni politice pentru un nou mandat la Primăria București, a transmis un mesaj de susținere a candidatului PSD la Primăria Câmpina, Nicolae Moisescu.

31 vizualizari
19 sept. 2020 18:30

Performanță excepțională. Andreea Lungu, vicecampioană balcanică de seniori la aruncarea discului

Andreea Lungu, sportiva din Poiana Câmpina, legitimată la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenată de Mihaela Marin, a încheiat sezonul cu o performanță de excepție - titlul de vicecampioană balcanică de seniori în proba de aruncarea discului, cu o aruncare de 50,15m, noul record personal, fiind pentru prima dată în cariera ei când tânăra sportivă reușește să arunce discul la peste 50 metri.