Circulația pe Calea Doftanei, între intersecțiile cu străzile Voila și Dealului, se închide complet, timp de o lună

Actualitate (Categoria articolului)

Circulația rutieră se va închide total pe Calea Doftanei, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Strada Voila și intersecția cu Strada Dealului, în perioada 29 septembrie-31octombrie 2021. S-a luat această decizie pentru realizarea racordurilor la rețeaua de canalizare pentru locuitorii de pe partea stângă a porțiunii respective. 

Conducta de canalizare a fost introdusă pe partea dreaptă a tronsonului dintre intersecțiile cu străzile Voila și Dealului, s-au realizat racordurile pe dreapta, iar acum urmează racordurile pe partea stângă, ceea ce înseamnă practic blocarea ambelor benzi de circulație.
Primăria Câmpina recomandă ca rută alternativă pentru conducătorii auto: Calea Doftanei - Strada Voila - Strada Dealului - Calea Doftanei, la fel și la retur. Adică, intrarea pe Strada Dealului să se facă din Strada Voila și nu din Calea Doftanei. Pentru transportatorii publici județeni, care merg la Brebu, Telega, Șotrile, Valea Doftanei, se poate folosi același traseu, apelul Primăriei Câmpina fiind acela de a se utiliza mijloace de transport cu o capacitate mai redusă (microbuze în loc de autobuze).
De asemenea, pe Calea Doftanei, tronsonul cuprins între intersecția cu Strada Târgu Mureș și intersecția cu Strada Voila, se recomandă circulația cu viteză redusă, în condiții de drum în lucru.

5441 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihaela Ichim 27.09.2021 13:59 Dar, maxi taxi de voila se circulă tot la același program,ar trebui să revină la programul din înainte, 15 minute în 15 minute, mai ales că nu avem cum să ajungem la serviciu, sunt foarte rare mașinile de maxi taxi, mai ales că nu mai circula, brebu ,telega act.. era o sursă de mijloc de transport pentru a ajunge la serviciu...
  • Rammstein 27.09.2021 19:40 Prin primăvară se zicea ca in trei luni se va termina calvarul calea doftanei!!..suntem in septembrie si inca o lună octombrie se va termina ce ?... intrebarea e cand se va termina toată lucrarea ?..În ce an ?...că în ritmul actual de lucru de luni pana vineri 8 ore /zi ..cred ca se va termina în 2023.. ...
  • Catalin 28.09.2021 22:22 Practic nu sunt normali la cap...

Actualitate

1857 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

1 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.

3355 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

1 comentarii

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Alte stiri recente

223 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

566 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.