Parcul Durbac va fi amenajat de o firmă din Câmpina, cu peste 5 miliarde lei vechi

Actualitate (Categoria articolului)

Societatea Cartagris Limited SRL Câmpina a câștigat licitația organizată de Primărie pentru amenajarea Parcului Durbac din Cartierul Câmpinița. După cum reiese din anunțul de atribuire publicat pe SEAP, valoarea totală a contractului este de 480.838 lei fără TVA. 

Parcul Durbac este de fapt un părculeț situat lângă fostele ateliere ale Școlii Gimnaziale "Al.I. Cuza", la intersecția Bulevardului Carol I cu Aleea Panduri. Un părculeț cu o suprafață de 1.360 mp, care arată jalnic de ani de zile. Anul acesta va fi amenajat, aici urmând să se realizeze alei din dale de beton, un spațiu de fitness, un loc de joacă pentru copii și mici spații verzi. De asemenea, vor fi montate bănci, coșuri de gunoi și garduri de delimitare (din lemn - în interior, din metal - pentru împrejmuirea parcului). Precizăm faptul că suma menționată mai sus este doar pentru lucrările de amenajare a parcului. Dotările pentru spațiul de fitness și locul de joacă sunt achiziționate separat de Primăria Câmpina (cel puțin așa s-a procedat până acum la modernizarea parcurilor) și vor fi montate pe măsură ce se lucrează la partea de amenajare.

7681 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Daniel N 12.03.2016 12:31 Mda. O firma cu 4 angajati care are domeniu principal de activitate Productia de energie electrica infiintata iin Bucuresti si apoi mutata la Campina....ce sa zic! Asteptam rezultatele. Oricum suma e extraordinar de mare 126.000 EUR.
  • Radu 13.03.2016 08:48 Nu e cam mare pretul? Mie asa mi se pare. Chiar am facut un calcul si inseamna mai mult de 350 lei / mp. E totusi doar un parc! Repet, nu e cam mult?
  • wow 14.03.2016 11:52 Wow. Aproape 100EUR/mp pentru amenajarea unui parc!! Cum bine zicea cineva aici, o firma care "produce energie verde" a ajuns sa amenajeze parcuri prin Campina pe sume exorbitante. Bravo Eliza Oprescu, directoare de investitii prin primarie si inspiratie pt. nume de strazi.
  • Vasile p 19.03.2016 12:04 Cartagris limited are ca administrator o persoana care este administratir si la vestita sc cast srl ca si bio tract agricola care castiga destul de des lucitatii pe pa dcoala de politie, ca si sc ronie 98 ca si x-men security care are agenti imbracati cu tinute de la politia locala care are administrator un fost comandant de la scoala de politie si lista continua..... !!!!

Actualitate

106 vizualizari
17 feb. 2020 11:46

Dezbaterea asupra bugetului Câmpinei pe 2020 – lume multă, discuții sterile

Dezbaterea privind proiectul bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2020, desfășurată săptămâna trecută, a adus la sediul Primăriei lume mai multă ca de obicei, astfel că sala de ședințe a fost plină, fiind necesare chiar și scaune suplimentare.  Au fost prezenți reprezentanți ai Asociației Câmpina Civică, ai USR, simpli câmpineni, dar și consilieri locali – Elena Albu, Monica Clinciu, Violeta Beldianu, Dragomir Enache, Lucian Cercel, precum și directori și șefi de servicii sau birouri din cadrul Primăriei.

5209 vizualizari
15 feb. 2020 20:45

Anunț de utilitate publică. Farmacia Medimfarm de lângă Spitalul Municipal Câmpina va funcționa non-stop până luni dimineață

Din această seară (sâmbătă, 15 februarie 2020), până luni dimineață, Farmacia Medimfarm din centrul municipiului Câmpina, din pasajul de la Ceas, nu va funcționa în regim non-stop, așa cum se întâmplă de obicei. Va avea program non-stop, adică va funcționa în regim de gardă, Farmacia Medimfarm de pe Bulevardul Carol I, de lângă Spitalul Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

62 vizualizari
17 feb. 2020 12:16

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 17 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1309 vizualizari
16 feb. 2020 22:00

35 de medalii pentru AIKO Câmpina la Cupa Dojo, desfășurată în week-end la București

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a început în forță anul 2020 și încă de la prima competiție la care a participat a reușit să strângă nu mai puțin de 35 de medalii, dintre care 12 de aur, 11 de argint și 12 de bronz. Sportivii pregătiți de Gabriel Timofte au participat la Cupa Dojo, desfășurată în acest week-end la București, în sala ”Apollo”, competiție la care au fost prezenți sportivi de la 25 de cluburi de arte marțiale din întreaga țară.