Parcul Durbac va fi amenajat de o firmă din Câmpina, cu peste 5 miliarde lei vechi

Actualitate (Categoria articolului)

Societatea Cartagris Limited SRL Câmpina a câștigat licitația organizată de Primărie pentru amenajarea Parcului Durbac din Cartierul Câmpinița. După cum reiese din anunțul de atribuire publicat pe SEAP, valoarea totală a contractului este de 480.838 lei fără TVA. 

Parcul Durbac este de fapt un părculeț situat lângă fostele ateliere ale Școlii Gimnaziale "Al.I. Cuza", la intersecția Bulevardului Carol I cu Aleea Panduri. Un părculeț cu o suprafață de 1.360 mp, care arată jalnic de ani de zile. Anul acesta va fi amenajat, aici urmând să se realizeze alei din dale de beton, un spațiu de fitness, un loc de joacă pentru copii și mici spații verzi. De asemenea, vor fi montate bănci, coșuri de gunoi și garduri de delimitare (din lemn - în interior, din metal - pentru împrejmuirea parcului). Precizăm faptul că suma menționată mai sus este doar pentru lucrările de amenajare a parcului. Dotările pentru spațiul de fitness și locul de joacă sunt achiziționate separat de Primăria Câmpina (cel puțin așa s-a procedat până acum la modernizarea parcurilor) și vor fi montate pe măsură ce se lucrează la partea de amenajare.

7712 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Daniel N 12.03.2016 12:31 Mda. O firma cu 4 angajati care are domeniu principal de activitate Productia de energie electrica infiintata iin Bucuresti si apoi mutata la Campina....ce sa zic! Asteptam rezultatele. Oricum suma e extraordinar de mare 126.000 EUR.
  • Radu 13.03.2016 08:48 Nu e cam mare pretul? Mie asa mi se pare. Chiar am facut un calcul si inseamna mai mult de 350 lei / mp. E totusi doar un parc! Repet, nu e cam mult?
  • wow 14.03.2016 11:52 Wow. Aproape 100EUR/mp pentru amenajarea unui parc!! Cum bine zicea cineva aici, o firma care "produce energie verde" a ajuns sa amenajeze parcuri prin Campina pe sume exorbitante. Bravo Eliza Oprescu, directoare de investitii prin primarie si inspiratie pt. nume de strazi.
  • Vasile p 19.03.2016 12:04 Cartagris limited are ca administrator o persoana care este administratir si la vestita sc cast srl ca si bio tract agricola care castiga destul de des lucitatii pe pa dcoala de politie, ca si sc ronie 98 ca si x-men security care are agenti imbracati cu tinute de la politia locala care are administrator un fost comandant de la scoala de politie si lista continua..... !!!!

Actualitate

4625 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

2302 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

1758 vizualizari
28 feb. 2020 11:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2135 vizualizari
27 feb. 2020 13:54

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.