Parcul Durbac va fi amenajat de o firmă din Câmpina, cu peste 5 miliarde lei vechi

Actualitate (Categoria articolului)

Societatea Cartagris Limited SRL Câmpina a câștigat licitația organizată de Primărie pentru amenajarea Parcului Durbac din Cartierul Câmpinița. După cum reiese din anunțul de atribuire publicat pe SEAP, valoarea totală a contractului este de 480.838 lei fără TVA. 

Parcul Durbac este de fapt un părculeț situat lângă fostele ateliere ale Școlii Gimnaziale "Al.I. Cuza", la intersecția Bulevardului Carol I cu Aleea Panduri. Un părculeț cu o suprafață de 1.360 mp, care arată jalnic de ani de zile. Anul acesta va fi amenajat, aici urmând să se realizeze alei din dale de beton, un spațiu de fitness, un loc de joacă pentru copii și mici spații verzi. De asemenea, vor fi montate bănci, coșuri de gunoi și garduri de delimitare (din lemn - în interior, din metal - pentru împrejmuirea parcului). Precizăm faptul că suma menționată mai sus este doar pentru lucrările de amenajare a parcului. Dotările pentru spațiul de fitness și locul de joacă sunt achiziționate separat de Primăria Câmpina (cel puțin așa s-a procedat până acum la modernizarea parcurilor) și vor fi montate pe măsură ce se lucrează la partea de amenajare.

8752 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Daniel N 12.03.2016 12:31 Mda. O firma cu 4 angajati care are domeniu principal de activitate Productia de energie electrica infiintata iin Bucuresti si apoi mutata la Campina....ce sa zic! Asteptam rezultatele. Oricum suma e extraordinar de mare 126.000 EUR.
  • Radu 13.03.2016 08:48 Nu e cam mare pretul? Mie asa mi se pare. Chiar am facut un calcul si inseamna mai mult de 350 lei / mp. E totusi doar un parc! Repet, nu e cam mult?
  • wow 14.03.2016 11:52 Wow. Aproape 100EUR/mp pentru amenajarea unui parc!! Cum bine zicea cineva aici, o firma care "produce energie verde" a ajuns sa amenajeze parcuri prin Campina pe sume exorbitante. Bravo Eliza Oprescu, directoare de investitii prin primarie si inspiratie pt. nume de strazi.
  • Vasile p 19.03.2016 12:04 Cartagris limited are ca administrator o persoana care este administratir si la vestita sc cast srl ca si bio tract agricola care castiga destul de des lucitatii pe pa dcoala de politie, ca si sc ronie 98 ca si x-men security care are agenti imbracati cu tinute de la politia locala care are administrator un fost comandant de la scoala de politie si lista continua..... !!!!

Actualitate

679 vizualizari
20 oct. 2021 21:54

Noi restricții de luni, 25 octombrie. Vacanță de două săptămâni în toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

2272 vizualizari
19 oct. 2021 20:25

De miercuri, 20 octombrie 2021, elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Câmpineanu” din Câmpina trec în sistemul online de învățământ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat marți, 19 octombrie, Hotărârea nr. 89 privind trecerea în sistem online a încă zece unități de învățământ din județ, din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2.

Alte stiri recente

2476 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5370 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.