La Câmpina, au fost amenajate două platforme pentru colectarea deșeurilor voluminoase și a celor provenite din construcții

Actualitate (Categoria articolului)

Au fost finalizate lucrările de amenajare a două noi platforme pentru colectarea deșeurilor voluminoase și a celor provenite din construcții. Platformele sunt amplasate în Câmpina, pe Aleea Parcului și pe Strada Arinului din Cartierul Voila. Începând de miercuri, 27 mai, la platforma de pe Aleea Parcului vor putea fi aduse primele deșeuri de acest fel.

”Sunt puse la dispoziția cetățenilor trei containere: două de culoare gri - pentru deșeuri provenite din amenajarea interioară a locuințelor, construcții sau demolări (de exemplu beton, cărămizi, țigle și produse ceramice, obiecte sanitare - chiuvete, wc-uri etc.) și unul de culoare maro - pentru deșeurile voluminoase (de exemplu mobilier, covoare, saltele etc.) ce sunt fi amplasate pe o platformă, atât pe Aleea Parcului, cât și pe Aleea Arinului. Știm că nu întotdeauna câmpinenii au la îndemână toate soluțiile pentru problemele gospodărești cu care se confruntă. Tocmai de aceea le punem la dispoziție aceste noi centre. Așadar, deșeurile vor fi aduse de către cetățeni, personal, în aceste centre de colectare și vor fi preluate cu titlu gratuit; aceste centre de colectare sunt destinate exclusiv persoanelor fizice din Câmpina; containerele vor fi amplasate alternativ în cele două locații, începând cu Aleea Parcului, ridicarea și schimbul lor făcându-se în ziua de miercuri; pentru deșeurile din construcții, limita va fi de 2 mc și vor trebui puse în saci pentru a evita împrăștierea lor; depunerea voluntară va fi supravegheată prin camere video, evitându-se astfel depozitarea necontrolată de asemenea deșeuri de către firmele de construcții”, se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Câmpina.

9184 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 27.05.2020 08:37 O idee bună. Vin cu o propunere. Un sac cu deșeuri din construcții cântărește 30-40 kg. Este greu de aruncat peste marginea containerului. O mică rampă metalică paote fi amplasată lângă ele. Ca să nu ne trezim cu deșeurile depozitate frumos pe jos.
  • Sonia Georgescu 27.07.2020 11:14 Felicitări! Primăriei Câmpina,
  • Mirel 08.04.2021 18:31 Felicitări celor care au avut ideea, este de mare folos asemenea loc dar nu se poate ridica saci de moloz, gresie etc. la acea înălțime. Poate se găsește o metoda pentru a rezolva acest inconvenient.
  • Daniel Birliga 10.04.2021 19:35 Unde mai precis? Îmi poate spune cineva va rog locul, sau în număr civic, sau, cel mai fain, un share location pe WhatsApp. 0720719208. Vă mulțumesc

Actualitate

278 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1191 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

318 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1325 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.