La Câmpina, au fost amenajate două platforme pentru colectarea deșeurilor voluminoase și a celor provenite din construcții

Actualitate (Categoria articolului)

Au fost finalizate lucrările de amenajare a două noi platforme pentru colectarea deșeurilor voluminoase și a celor provenite din construcții. Platformele sunt amplasate în Câmpina, pe Aleea Parcului și pe Strada Arinului din Cartierul Voila. Începând de miercuri, 27 mai, la platforma de pe Aleea Parcului vor putea fi aduse primele deșeuri de acest fel.

”Sunt puse la dispoziția cetățenilor trei containere: două de culoare gri - pentru deșeuri provenite din amenajarea interioară a locuințelor, construcții sau demolări (de exemplu beton, cărămizi, țigle și produse ceramice, obiecte sanitare - chiuvete, wc-uri etc.) și unul de culoare maro - pentru deșeurile voluminoase (de exemplu mobilier, covoare, saltele etc.) ce sunt fi amplasate pe o platformă, atât pe Aleea Parcului, cât și pe Aleea Arinului. Știm că nu întotdeauna câmpinenii au la îndemână toate soluțiile pentru problemele gospodărești cu care se confruntă. Tocmai de aceea le punem la dispoziție aceste noi centre. Așadar, deșeurile vor fi aduse de către cetățeni, personal, în aceste centre de colectare și vor fi preluate cu titlu gratuit; aceste centre de colectare sunt destinate exclusiv persoanelor fizice din Câmpina; containerele vor fi amplasate alternativ în cele două locații, începând cu Aleea Parcului, ridicarea și schimbul lor făcându-se în ziua de miercuri; pentru deșeurile din construcții, limita va fi de 2 mc și vor trebui puse în saci pentru a evita împrăștierea lor; depunerea voluntară va fi supravegheată prin camere video, evitându-se astfel depozitarea necontrolată de asemenea deșeuri de către firmele de construcții”, se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Câmpina.

4953 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 27.05.2020 08:37 O idee bună. Vin cu o propunere. Un sac cu deșeuri din construcții cântărește 30-40 kg. Este greu de aruncat peste marginea containerului. O mică rampă metalică paote fi amplasată lângă ele. Ca să nu ne trezim cu deșeurile depozitate frumos pe jos.
  • Sonia Georgescu 27.07.2020 11:14 Felicitări! Primăriei Câmpina,
  • Mirel 08.04.2021 18:31 Felicitări celor care au avut ideea, este de mare folos asemenea loc dar nu se poate ridica saci de moloz, gresie etc. la acea înălțime. Poate se găsește o metoda pentru a rezolva acest inconvenient.
  • Daniel Birliga 10.04.2021 19:35 Unde mai precis? Îmi poate spune cineva va rog locul, sau în număr civic, sau, cel mai fain, un share location pe WhatsApp. 0720719208. Vă mulțumesc

Actualitate

2158 vizualizari
17 apr. 2021 20:03

Polițiștii prahoveni au verificat zonele de agrement, inclusiv la Câmpina și Valea Doftanei. Au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale

În cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie, polițiștii prahoveni au desfășurat o amplă acțiune în principalele zone de agrement din județul Prahova (Ploiești, Bucov, Câmpina, Valea Doftanei, Vălenii de Munte și Măneciu - Cheia) pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine publică.  

3443 vizualizari
17 apr. 2021 19:22

Probleme pe Strada Muscelului. Firma care asfaltează, pusă să refacă o parte din lucrare

3 comentarii

Sâmbătă, 17 aprilie, în jurul orei 18.00, când muncitorii care lucrează la asfaltarea unei părți a Străzii Muscelului și a străduțelor adiacente (acolo unde s-a intervenit la conducta de gaze) se pregăteau să încheie activitatea, la fața locului a sosit primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alte stiri recente

3041 vizualizari
16 apr. 2021 09:10

Societate de construcții din zona Câmpina angajează agent de vânzări produse metalurgice

Societatea de construcții LE GRAND G&G SRL angajează AGENT DE VÂNZĂRI PRODUSE METALURGICE.

5783 vizualizari
16 apr. 2021 08:04

Un simbol al Câmpinei culturale de altădată, ”Casa Cărții” a devenit ”Centru shop”. Un magazin cu de toate, dar nu și cu carte

”Casa Cărții” din centrul municipiului Câmpina reprezintă un exemplu negativ de gestionare a unei situații. Un edificiu reprezentativ pentru cultura unui oraș care s-a mândrit mult timp cu numărul cel mai mare de intelectuali la mia de locuitori a ajuns acum un magazin cu... chinezării. Nu este nimic desuet într-un astfel de magazin, dar parcă este limita cea mai de jos a comerțului, mai ales într-un spațiu aproape sacru, unde, cu niște ani în urmă, își lansau cărți Fănuș Neagu, Ana Blandiana, Adrian Păunescu, Romulus Rusan și mulți, mulți alții.