Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Atletic United Ploiești 6-0

Sport (Categoria articolului)

La primul meci în fața propriilor suporteri din noua ediție de campionat, Tricolorul Breaza a dat un adevărat recital, învingând la scor de trnis, set alb, pe Atletic United Ploiești.

Partida a fost la discreția brezenilor, iar golurile au început să curgă în poarta oaspeților. Scorul a fost deschis de Ștefănoiu (min. 22), după care au mai marcat Duricu (min. 36), Toader (min. 44), Roșu (min. 49), Badea (min. 87) și, din nou, Duricu, în ultimul minut. 
Tricolorul Breaza a evoluat în următoarea alcătuire: A. Negreanu - Petrescu, O. Gheorghe, Toader, Mușea, Roșu, Duricu, Popa, Ștefănoiu, Ioniță, Negotei. Rezerve au fost Barbu - Burlacu, Dumitrache, Badea, Dumitru, Stănică, Trăistaru, R. Stoica.
Etapa viitoare, marți, 30 august, de la ora 18.00, Tricolorul Breaza ca juca în deplasare cu CSC Măneciu, iar Atletic United Ploiești va primi pe teren propriu vizita formației CS Mănești.

1692 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

28 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1328 vizualizari
04 iun. 2023 19:28

Cinci clasări pe podium pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționale, categoriile sub 16 și sub 18 ani

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București au avut loc, sâmbătă și duminică, etape ale Campionatului Național de Atletism pentru categoriile sub 16 și sub 18 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a obținut cinci clasări pe podium, demonstrând încă odată valoarea pregătirii care se realizează la Câmpina.

Alte stiri recente

1036 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

1583 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.