Cupa Muscel, o competiţie care reuneşte elevi de la toate unităţile de învăţământ din Câmpina

Sport (Categoria articolului)

O zi superbă de toamnă, cu un soare generos, într-un cadru natural aparte conferit de Parcul Soceram de pe platoul Muscel, acesta a fost decorul în care s-a desfăşurat cea de-a VI-a ediţie a Cupei Muscel la baschet şi fotbal. O iniţiativă apreciabilă a societăţii Soceram, care a fi de dorit să fie urmată şi de alţi agenţi economici cu potenţial din zonă. Succesul Cupei Muscel este dat şi de faptul că este a şasea ediţie consecutivă la care participă elevi de la toate unităţile de învăţământ din Câmpina.

Spectatori mulţi, ambiţii mari, orgolii, atât la baschet, cât mai ales la fotbal, premii pe măsură, fiecare participant plecând acasă cu un premiu în bani. Astfel, organizatorul competiţiei, societatea Soceram, a premiat echipele clasate pe primele trei locuri, cu 100 lei/jucător (locul I), 80 lei/jucător (locul II), 50 lei/jucător (locul III), iar celelalte echipe cu primit câte 20 lei/jucător. În plus, au fost asigurate arbitrajul şi asistenţa medicală.
În plus, la finalul festivităţii de premiere, a fost anunţată intenţia organizatorilor ca peste trei săptămâni să organizeze un cros destinat elevilor, iar în ediţia de anul viitor, în afara deja tradiţionalelor baschet şi fotbal, să se adauge cros şi handbal. Astfel, Cupa Muscel ar atrage un număr şi mai mare de elevi, de spectatori şi şi-ar consolida poziţia de cea mai apreciată competiţie locală destinată elevilor.
Iată şi clasamentele finale pentru fiecare secţiune în parte:
Baschet - fete, gimnaziu
1. Şcoala Gimnazială Centrală
2. Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu"
3. Şcoala Gimnazială "Al. I. Cuza"
Baschet - fete, liceu
1. Colegul Naţional "Nicolae Grigorescu"
2. Colegiul Tehnic "Constantin Istrati"
3. Liceul Tehnologic Energetic
Baschet - băieţi, gimnaziu
1. Şcoala Gimnazială Centrală
2. Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu"
3. Şcoala Gimnazială "Ion Câmpineanu"
4. Liceul Tehnologic Mecanic
Baschet - băieţi, liceu
1. Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu"
2. Colegiul Tehnic "Constantin Istrati"
3. Liceul Tehnologic Energetic
4. Liceul Tehnologic Mecanic
5. Colegiul Tehnic Forestier
Fotbal, gimnaziu
1. Şcoala Gimazială "Ion Câmpineanu"
2. Liceul Tehnologic Mecanic
3. Şcoala Gimnazială Centrală
4. Şcoala Gimnazială nr. 3 Voila
5. Şcoala Gimnazială "B. P. Hasdeu"
6. Şcoala Gimnazială "Al. I. Cuza"
7. Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu"
Fotbal, liceu
1. Liceul Tehnologic Energetic
2. Colegiul Tehnic Forestier
3. Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu"
4. Colegiul Tehnic "Constantin Istrati"
5. Liceul Tehnologic Mecanic.

5575 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1704 vizualizari
22 mai. 2019 19:37

Cupa României, faza județeană, semifinale. Rezultate

Miercuri după-amiază au fost programate semifinalele fazei județene a Cupei României. În cele din urmă a avut loc numai un joc, partida Tricolorul Breaza - CS Blejoi fiind amânată până când comisiile AJF se vor pronunța asupra unei contestații făcute de CS Cornu împotriva clubului Tricolorul Breaza.

2134 vizualizari
20 mai. 2019 22:59

Cupa României, faza județeană, semifinale. Avancronici

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru semifinalele fazei județene a Cupei României la fotbal. Jocurile se vor disputa la Blejoi și Plopeni, dar AJF Prahova nu a anunțat încă, în mod clar, până la această oră, locurile de desfășurare ale partidelor. Ba, mai mult, nu se știu nici echipele exacte, având în vedere că CS Cornu a făcut o contestație la jocul din faza precedentă cu Tricolorul Breaza, fiind foarte posibil s-o câștige, un verdict urmând a fi dat marți, cu o zi înaintea jocurilor. De asemenea, până la acest moment, nu au fost date publicității nici numele oficialilor acestor jocuri. În măsura în care vor apărea noutăți, vom reveni. Până atunci, iată programul și scurte avancronici:

Alte stiri recente

568 vizualizari
22 mai. 2019 21:47

S-a încheiat prima ediție a proiectului "Meseria de părinte se învață în fiecare zi", derulat la Grădinița "Iulia Hasdeu" din Câmpina

"Meseria de părinte se învață în fiecare zi" este un proiect educațional deosebit, derulat la Grădinița "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina. Un proiect complex, care a inclus multe activități, una mai frumoasă ca alta și în care au fost implicați copiii și părinții, cu sprijinul cadrelor didactice, bineînțeles. Astăzi, proiectul a ajuns la final, dar conducerea Grădiniței "Iulia Hasdeu" ar dori să-l transforme în tradiție, iar partea de concurs (fotografii și desene) să se organizeze an de an, să se dezvolte și, poate, la un moment dat, să devină un concurs județean și apoi național, așa cum este "Umbrela Verde" de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu".

1261 vizualizari
22 mai. 2019 20:37

Liceenii câmpineni au plantat flori la Cimitirul Eroilor de pe Strada Bobâlna

La inițiativa Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria" din Câmpina, în cursul anului 2018 s-au alocat fonduri de la bugetul local pentru rescrierea crucilor din Cimitirul Eroilor situat pe Strada Bobâlna. Astăzi, a doua zi după marea sărbătoarea creștinească a Sfinților Împărați Constantin și Elena, la propunerea aceleiași asociații, elevi de la liceele câmpinene, sub îndrumarea angajaților de la Serele Municipale ale Primăriei Câmpina, au plantat flori la mormintele eroilor din Cimitirul de pe Bobâlna.