Cupa Muscel, o competiţie care reuneşte elevi de la toate unităţile de învăţământ din Câmpina

Sport (Categoria articolului)

O zi superbă de toamnă, cu un soare generos, într-un cadru natural aparte conferit de Parcul Soceram de pe platoul Muscel, acesta a fost decorul în care s-a desfăşurat cea de-a VI-a ediţie a Cupei Muscel la baschet şi fotbal. O iniţiativă apreciabilă a societăţii Soceram, care a fi de dorit să fie urmată şi de alţi agenţi economici cu potenţial din zonă. Succesul Cupei Muscel este dat şi de faptul că este a şasea ediţie consecutivă la care participă elevi de la toate unităţile de învăţământ din Câmpina.

Spectatori mulţi, ambiţii mari, orgolii, atât la baschet, cât mai ales la fotbal, premii pe măsură, fiecare participant plecând acasă cu un premiu în bani. Astfel, organizatorul competiţiei, societatea Soceram, a premiat echipele clasate pe primele trei locuri, cu 100 lei/jucător (locul I), 80 lei/jucător (locul II), 50 lei/jucător (locul III), iar celelalte echipe cu primit câte 20 lei/jucător. În plus, au fost asigurate arbitrajul şi asistenţa medicală.
În plus, la finalul festivităţii de premiere, a fost anunţată intenţia organizatorilor ca peste trei săptămâni să organizeze un cros destinat elevilor, iar în ediţia de anul viitor, în afara deja tradiţionalelor baschet şi fotbal, să se adauge cros şi handbal. Astfel, Cupa Muscel ar atrage un număr şi mai mare de elevi, de spectatori şi şi-ar consolida poziţia de cea mai apreciată competiţie locală destinată elevilor.
Iată şi clasamentele finale pentru fiecare secţiune în parte:
Baschet - fete, gimnaziu
1. Şcoala Gimnazială Centrală
2. Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu"
3. Şcoala Gimnazială "Al. I. Cuza"
Baschet - fete, liceu
1. Colegul Naţional "Nicolae Grigorescu"
2. Colegiul Tehnic "Constantin Istrati"
3. Liceul Tehnologic Energetic
Baschet - băieţi, gimnaziu
1. Şcoala Gimnazială Centrală
2. Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu"
3. Şcoala Gimnazială "Ion Câmpineanu"
4. Liceul Tehnologic Mecanic
Baschet - băieţi, liceu
1. Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu"
2. Colegiul Tehnic "Constantin Istrati"
3. Liceul Tehnologic Energetic
4. Liceul Tehnologic Mecanic
5. Colegiul Tehnic Forestier
Fotbal, gimnaziu
1. Şcoala Gimazială "Ion Câmpineanu"
2. Liceul Tehnologic Mecanic
3. Şcoala Gimnazială Centrală
4. Şcoala Gimnazială nr. 3 Voila
5. Şcoala Gimnazială "B. P. Hasdeu"
6. Şcoala Gimnazială "Al. I. Cuza"
7. Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu"
Fotbal, liceu
1. Liceul Tehnologic Energetic
2. Colegiul Tehnic Forestier
3. Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu"
4. Colegiul Tehnic "Constantin Istrati"
5. Liceul Tehnologic Mecanic.

7172 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1859 vizualizari
29 ian. 2023 21:37

Mai multe clasări pe podium pentru atleții câmpineni la Romanian Masters Athletics, de la București

În week-end, la București a avut loc o competiție de atletism intitulată Romanian Masters Athletics, un excelent prilej de verificare pentru sportivi înainte de campionatele naționale de sală. Atleții câmpineni, pregătiți de Mihaela Marin și Jenica Bran, legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, dar și la alte cluburi, au reușit o serie de rezultate foarte bune, promițătoare în perspectiva competițiilor viitoare.

2279 vizualizari
29 ian. 2023 11:42

Sute de sportivi din întreaga lume vor veni la sfârșitul lui aprilie la Câmpina și Comarnic la Cupa ”Țărilor Latine”, la orientare sportivă

În calendarul competițiilor internaționale de orientare sportive, Cupa ”Țărilor Latine” este una dintre competițiile de anvergură, în primul rând prin numărul mare de sportivi care participă. După ce în octombrie anul trecut, această competiție s-a desfășurat în jurul Cascadei Iguazu, din America de Sud, la granița dintre Brazilia, Argentina și Paraguay, ediția a 28-a, programată pe 28 aprilie - 1 mai va avea loc în România, la Câmpina și Comarnic.

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.