Joi și vineri (18-19 noiembrie 2021) va fi închisă circulația pe Calea Doftanei între intersecțiile cu străzile Voila și Tg. Mureș

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina informează, printr-un comunicat de presă, că traficul rutier se va închide total pe Calea Doftanei, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Strada Voila și intersecția cu Strada Tg. Mureș, în perioada 18-19 noiembrie 2021, ca urmare a lucrărilor de asfaltare.

În acest context, Primăria Câmpina recomandă ca rute alternative pentru conducătorii auto:
- Dinspre DJ102I Șoseaua Paltinu, Valea Doftanei către Câmpina - ruta ocolitoare este Strada Drumul Taberei;
- Dinspre Șotrile către Câmpina - ruta ocolitoare Strada Voila - Strada Drumul Taberei;
- Dinspre Brebu, Telega către Câmpina - ruta ocolitoare Strada Dealului - Strada Voila - Strada Drumul Taberei;
- Dinspre Câmpina către Șotrile, Valea Doftanei - ruta ocolitoare Strada Drumul Taberei - DJ102I Șoseaua Paltinu;
- Dinspre Câmpina către Brebu, Telega - ruta ocolitoare Strada Drumul Taberei - Strada Voila - Strada Dealului - Calea Doftanei;
- Dinspre centrul Câmpinei pe Calea Doftanei și Strada Bobâlna, traficul este închis la intersecția Calea Doftanei cu Strada Tg. Mureș, circulația desfășurându-se pe Strada Tg. Mureș și Strada Bobâlna.

3958 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 19.11.2021 15:14 Parca prin februarie ziceți că toată țigănia asta durează vreo 6 luni !!..am ajuns în decembrie si voi tot o țineți langa cu calea doftanei!!..cum se numeste firma de ... care face lucrarea?...

Actualitate

45 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorerscu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

211 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

1214 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1792 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.