Joi și vineri (18-19 noiembrie 2021) va fi închisă circulația pe Calea Doftanei între intersecțiile cu străzile Voila și Tg. Mureș

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina informează, printr-un comunicat de presă, că traficul rutier se va închide total pe Calea Doftanei, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Strada Voila și intersecția cu Strada Tg. Mureș, în perioada 18-19 noiembrie 2021, ca urmare a lucrărilor de asfaltare.

În acest context, Primăria Câmpina recomandă ca rute alternative pentru conducătorii auto:
- Dinspre DJ102I Șoseaua Paltinu, Valea Doftanei către Câmpina - ruta ocolitoare este Strada Drumul Taberei;
- Dinspre Șotrile către Câmpina - ruta ocolitoare Strada Voila - Strada Drumul Taberei;
- Dinspre Brebu, Telega către Câmpina - ruta ocolitoare Strada Dealului - Strada Voila - Strada Drumul Taberei;
- Dinspre Câmpina către Șotrile, Valea Doftanei - ruta ocolitoare Strada Drumul Taberei - DJ102I Șoseaua Paltinu;
- Dinspre Câmpina către Brebu, Telega - ruta ocolitoare Strada Drumul Taberei - Strada Voila - Strada Dealului - Calea Doftanei;
- Dinspre centrul Câmpinei pe Calea Doftanei și Strada Bobâlna, traficul este închis la intersecția Calea Doftanei cu Strada Tg. Mureș, circulația desfășurându-se pe Strada Tg. Mureș și Strada Bobâlna.

4134 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 19.11.2021 15:14 Parca prin februarie ziceți că toată țigănia asta durează vreo 6 luni !!..am ajuns în decembrie si voi tot o țineți langa cu calea doftanei!!..cum se numeste firma de ... care face lucrarea?...

Actualitate

1775 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

1 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.

3317 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

1 comentarii

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Alte stiri recente

198 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

535 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.