Poliția încă îi mai caută pe bărbații care au atacat microbuzul Ave Diana și l-au lovit pe șofer

Social (Categoria articolului)

Au trecut aproape zece zile de la incidentul cu microbuzul atacat de trei bărbați mascați, în stația din Cartierul Turnătorie. Până acum, nici o veste bună din partea poliției. Atacatorii nu au fost prinși, chiar dacă, la momentul respectiv, surse din cadrul Poliției Municipale Câmpina afirmau că au fost identificați. Declarații oficiale nu au existat și nu există nici acum.

Câmpina este un oraș liniștit. Foarte rar se întâmplă asemenea evenimente care să tulbure liniștea locuitorilor și să ne bulverseze starea de spirit. Din aprilie 2013, de la tentativa de jaf armat asupra unui cazinou care funcționa ilegal, nu am mai avut asemenea incidente grave. În mod cert, vă amintiți povestea de atunci, cu rakeții moldoveni care au vrut să dea lovitura, dar tentativa lor de jaf a fost dejucată de DIICOT și Brigada de Combatere a Crimei Organizate. Acum, însă, atacatorii microbuzului au dispărut fără probleme, cu toate filtrele polițiștilor. Cercetările continuă, se pare că există niște piste, dar veștile bune întârzie să apară. 
Vă reamintim că duminică, 13 decembrie, în jurul orei 17.30, trei bărbați mascați și înarmați cu bâte au atacat un microbuz al firmei Ave Diana, în care se aflau șoferul și șase pasageri. Microbuzul circula pe traseul Azuga-Ploiești și a fost atacat în momentul în care a oprit în stația din Turnătorie. Atacatorii au blocat mașina, au lovit în ea cu picioarele și cu bâtele și au încercat să-l scoată pe șofer din autovehicul. Nu au reușit. În schimb, au luat cheile din contact și au fugit. Și duși au fost. Incidentul pare a fi o reglare de conturi care are la bază un conflict mai vechi între șoferul de la Ave Diana și șoferul unei alte firme de transport persoane.

5096 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

692 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1670 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

2133 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

302 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.