Poliția încă îi mai caută pe bărbații care au atacat microbuzul Ave Diana și l-au lovit pe șofer

Social (Categoria articolului)

Au trecut aproape zece zile de la incidentul cu microbuzul atacat de trei bărbați mascați, în stația din Cartierul Turnătorie. Până acum, nici o veste bună din partea poliției. Atacatorii nu au fost prinși, chiar dacă, la momentul respectiv, surse din cadrul Poliției Municipale Câmpina afirmau că au fost identificați. Declarații oficiale nu au existat și nu există nici acum.

Câmpina este un oraș liniștit. Foarte rar se întâmplă asemenea evenimente care să tulbure liniștea locuitorilor și să ne bulverseze starea de spirit. Din aprilie 2013, de la tentativa de jaf armat asupra unui cazinou care funcționa ilegal, nu am mai avut asemenea incidente grave. În mod cert, vă amintiți povestea de atunci, cu rakeții moldoveni care au vrut să dea lovitura, dar tentativa lor de jaf a fost dejucată de DIICOT și Brigada de Combatere a Crimei Organizate. Acum, însă, atacatorii microbuzului au dispărut fără probleme, cu toate filtrele polițiștilor. Cercetările continuă, se pare că există niște piste, dar veștile bune întârzie să apară. 
Vă reamintim că duminică, 13 decembrie, în jurul orei 17.30, trei bărbați mascați și înarmați cu bâte au atacat un microbuz al firmei Ave Diana, în care se aflau șoferul și șase pasageri. Microbuzul circula pe traseul Azuga-Ploiești și a fost atacat în momentul în care a oprit în stația din Turnătorie. Atacatorii au blocat mașina, au lovit în ea cu picioarele și cu bâtele și au încercat să-l scoată pe șofer din autovehicul. Nu au reușit. În schimb, au luat cheile din contact și au fugit. Și duși au fost. Incidentul pare a fi o reglare de conturi care are la bază un conflict mai vechi între șoferul de la Ave Diana și șoferul unei alte firme de transport persoane.

4985 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2053 vizualizari
22 ian. 2022 12:42

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - dirijorul și compozitorul Gheorghe Danga

V-am prezentat de-a lungul acestui serial povești - unele, extraordinare - ale unor câmpineni mai puțin cunoscuți. Și am inclus în categoria ”câmpineni” atât oameni care s-au născut aici, cât și oameni de prin alte părți, pe care viața i-a adus la Câmpina și care și-au lăsat o amprentă puternică asupra acestor locuri. În această din urmă categorie se încadrează și unul dintre cei mai mari dirijori și compozitori români din prima jumătate a secolului trecut - Gheorghe Danga.

3499 vizualizari
21 ian. 2022 12:32

Lecție de istorie locală, predată elevilor de profesorii de la Liceul Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina

1 comentarii

O idee frumoasă și benefică pentru elevii Liceului Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina - o lecție de istorie locală, predată de două cadre didactice, nu la clasă, ci chiar pe teren, în două locații care merită cunoscute. Nu există manuale de istorie locală, iar inițiativa profesorilor Ofelia Negoiță și Nicolae Geantă este de lăudat și de urmat, cu atât mai mult cu cât Câmpina are o istorie bogată și interesantă.

Alte stiri recente

175 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1274 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.