CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Se împlinesc opt ani de la promovarea echipei de fotbal Unirea Câmpina în Liga a 3-a. Ce fac acum cei care au fost pe teren atunci

- Sport -

Se împlinesc opt ani de la promovarea echipei de fotbal Unirea Câmpina în Liga a 3-a. Ce fac acum cei care au fost pe teren atunci

20 iunie 2012, la Ștefănești - Ilfov, avea loc barajul de promovare în Liga a 3-a, între Unirea Câmpina și FC Chitila. Câmpinenii s-au impus cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Ciobanu și Cernea, asigurând promovarea echipei în Liga a 3-a, probabil cel mai frumos moment din fotbalul câmpinean din ultimul deceniu.

A fost o performanță deosebită - Unirea Câmpina câștigase clar campionatul județean, avea parte de sprijinul financiar important al Primăriei (mai ales că era an electoral), avea un colectiv valoros de antrenori și jucători, avea conducători inimoși. Se reușise realizarea unui cantonament înaintea meciului de baraj, iar mulți câmpineni s-au aflat printre cei aproape 1.000 de spectatori de pe Stadionul ”Dumitru Mătărău” din Ștefănești - Ilfov. A fost un moment frumos, savurat la final de jucători și antrenori cu multă exuberanță.
La acel meci, directorul tehnic Ion Cojocaru, antrenorul principal Costin Plăvache și secundul Marius Palancianu au apelat la următorii jucători: D. Şandru - Zecheru, B. Şandru, Neagu (cpt), Filip - A. Stoica (90+2 Ghiţă), Bărăgan (81 Ungureanu), Lambă, Cernea - Bica (67 Nichifor), Ciobanu (87 Dobrescu). Reamintim și marcatorii - Ciobanu (minutul 59) și Cernea (minutul 88), formația din Chitila marcând în minutul 66 prin Iordache.
Ni s-a părut interesant să vedem, după opt ani, ce fac cei care au fost atunci eroii Câmpinei pe teren.
Daniel Şandru - fratele lui Bogdan Șandru s-a retras din fotbal, lucrând în Danemarca în momentul de față.
Lucian Zecheru - este încă legitimat la CS Păulești, în Liga A Prahova, dar acuză unele probleme medicale și nu a mai evoluat de mult timp.
Bogdan Şandru - este jucătorul care a confirmat și a avut o ascensiune fulminantă cu prezențe și goluri în prima ligă. În prezent joacă la Dunărea Călărași, în Liga a 2-a, fiind căpitanul echipei.
Alexandru Neagu - ”căpitanul” de atunci al echipei joacă în prezent la AFC Brebu, în primul eșalon județean.
Ionuț Filip - joacă în continuare, fiind în prezent legitimat la CSO Plopeni în campionantul județean de elită.
Andrei Stoica - fiul fostului mare jucător de la Poiana, Florin Stoica, s-a retras din fotbal, fiind în momentul de față în București.
Nicolae Ghiţă - joacă în continuare la Unirea Urlați, în Liga A Prahova.
Gheorghe Bărăgan - este antrenor-jucător la Unirea Urlați, în Liga A Prahova.
Marian Ungureanu - s-a retras din fotbal și locuiește la Măgureni.
Emil Lambă - joacă la o echipă de Liga a 3-a din București.
Gheorghe Cernea - joacă în prezent la CSO Vălenii de Munte, în prima ligă a campionatului județean.
Eduard Bica - mai joacă sporadic la formația din localitatea sa natală, Avântul Măgureni, dar este șofer de TIR, fiind mai mult plecat.
Marian Nichifor - joacă în continuare la AFC Bănești, în eșalonul de elită al fotbalului județean.
Andrei Ciobanu - joacă în continuare, fiind legitimat la CSO Plopeni, în Liga A Prahova.
Victor Dobrescu - s-a stabilit la Oradea și joacă la o echipă din campionatul județului Bihor.
Ion Cojocaru - face parte din staff-ul tehnic al Centrului de Copii și Juniori de la Petrolul Ploiești.
Costin Plăvache - este antrenorul principal al formației Tricolorul Breaza, din Liga A Prahova, după ce a avut inclusiv un sezon în care a antrenat în străinătate.
Marius Palancianu - este antrenorul principal al formației Sportul Câmpina, din Superliga B Prahova, fiind, practic, singurul care este în continuare alături de Mărgărint Mara Ciobotaru, președintele de atunci al formației Unirea Câmpina.
Pe Mara l-am rugat să-și reamintească cele mai frumoase momente de la acel joc de baraj de acum opt ani. ”A fost finalul unui sezon foarte bun pentru noi, un sezon în care am simțit că întreg orașul era alături de noi, dovadă fiind și numărul mare de câmpineni care au venit la meciul de baraj. Aveam un lot foarte bune, cu băieți cu caracter, împreună cu care am realizat o mare performanță. Mi-aduc aminte cu plăcere de cantonamentul pe care am reușit să-l facem înaintea barajului, la ”Hanul Lupului” de la Snagov. Atunci, la acel meci, ne-am simțit cu toți fotbaliști... A fost ceva foarte frumos și, din păcate, cred că nu vom mai avea parte prea curând de o asemenea performanță, deși copii talentați există în continuare în Câmpina și localitățile din jur”, ne-a declarat Mara Ciobotaru, președintele de atunci al formației Unirea Câmpina, astăzi îndeplinind aceeași funcție la Sportul Câmpina, în Superliga B Prahova, al doilea eșalon valoric județean


20 Jun 2020 09:06 6292 vizualizari


Comentarii


  • 21.07.2020 07:14 Mugur P. Felicitari pentru Performanta! As dori sa adaug ca echipa Unirea Campina a reusit o performanta asemanatoare la finalul sezonului 1984-1985 :) , pe atunci castigatoare a Campionatului Judetean sub denumirea "Sportul Muncitoresc Campina", dupa meciul de baraj a fuzionat cu "FC Neptun Campina", de asemenea o echipa fruntasa a orasului, formand la acea vreme "Unirea Campina" care a activat o perioada in Divizia C, fiind a doua echipa a orasuluila nivel Seniori, dupa AS Poiana Campina (Poiana fiind antrenata la acea vreme de Virgil Blujdea).
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1662 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1433 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
930 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
633 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV