CONTACT

Incendiu devastator la o pensiune din Tohani, în Prahova. Două persoane, între care un copil, au murit carbonizate, alte șase persoane sunt date dispărute

- Actualitate -

Incendiu devastator la o pensiune din Tohani, în Prahova. Două persoane, între care un copil, au murit carbonizate, alte șase persoane sunt date dispărute

UPDATE - Miercuri dimineață, în jurul orei 10.00, a fost găsită a șaptea victimă. Este vorba despre un copil. Căutările continuă.
UPDATE, ora 18.50 - A fost găsită și cea de-a șasea victimă carbonizată. Deocamdată nu se poate preciza dacă este adult sau copil. Pompierii continuă acțiunea de căutare.
UPDATE, ora 17.19 - Incendiul a fost lichidat în jurul orei 12.42. Se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative și căutarea victimelor. Căutările privind alte posibile victime vor continua și pe timpul nopții. Cazul a fost preluat de un procuror criminalist, fiind deschis dosar pentru distrugere și ucidere din culpă. 
UPDATE, ora 12.17 - Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că a decis trimiterea la Tohani a unei echipe de specialiști de la Institutul Național de Criminalistică.
UPDATE, ora 12.08 - Tot un adult este și a cincea victimă, extrasă de pompieri dintre ruinele pensiunii.
UPDATE, ora 11.56 - Pompierii au scos și o a patra victimă, tot adult, tot carbonizată, odată cu trecerea timpului fiind tot mai mici șansele ca vreuna dintre celelalte patru persoane dispărute să fie găsită în viață. 
UPDATE, ora 10.27 - O a treia victimă carbonizată, un adult, a fost extrasă dintre ruine.
Dimineața celei de-a doua zile de Crăciun a adus o tragedie de proporții - un incendiu devastator la pensiunea Ferma Dacilor din localitatea Tohani, aparținând de comuna Gura Vadului, din Prahova, a dus la pierderea a cel puțin două vieți, dintre care și a unui copil.

La ora 5.45 s-a dat alarma, ISU Prahova mobilizând la fața locului forțe impresionante - zece autospeciale de stingere, patru autospeciale de primă intervenție și comandă, o autospecială pentru victime multiple, patru ambulanțe SMURD și trei de la Serviciul de Ambulanță Județean.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, la ora 6.29 a fost activat Planul Roșu de intervenție. În pensiunea respectivă - care nu are autorizație de securitate la incendiu - se aflau la momentul izbucnirii incendiului 22 persoane. Două persoane au fost asistate medical, cu arsuri ușoare la nivelul membrelor superioare, dar opt persoane au fost date dispărute. Două dintre acestea, un minor și un adult, au fost găsite carbonizate în incinta pensiunii. Vom reveni.

(Foto și video - ISU Prahova)

 


26 Dec 2023 09:34 2491 vizualizari


Comentarii






2327 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3139 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4087 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3542 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV