CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Incendiu devastator la o pensiune din Tohani, în Prahova. Două persoane, între care un copil, au murit carbonizate, alte șase persoane sunt date dispărute

- Actualitate -

Incendiu devastator la o pensiune din Tohani, în Prahova. Două persoane, între care un copil, au murit carbonizate, alte șase persoane sunt date dispărute

UPDATE - Miercuri dimineață, în jurul orei 10.00, a fost găsită a șaptea victimă. Este vorba despre un copil. Căutările continuă.
UPDATE, ora 18.50 - A fost găsită și cea de-a șasea victimă carbonizată. Deocamdată nu se poate preciza dacă este adult sau copil. Pompierii continuă acțiunea de căutare.
UPDATE, ora 17.19 - Incendiul a fost lichidat în jurul orei 12.42. Se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative și căutarea victimelor. Căutările privind alte posibile victime vor continua și pe timpul nopții. Cazul a fost preluat de un procuror criminalist, fiind deschis dosar pentru distrugere și ucidere din culpă. 
UPDATE, ora 12.17 - Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că a decis trimiterea la Tohani a unei echipe de specialiști de la Institutul Național de Criminalistică.
UPDATE, ora 12.08 - Tot un adult este și a cincea victimă, extrasă de pompieri dintre ruinele pensiunii.
UPDATE, ora 11.56 - Pompierii au scos și o a patra victimă, tot adult, tot carbonizată, odată cu trecerea timpului fiind tot mai mici șansele ca vreuna dintre celelalte patru persoane dispărute să fie găsită în viață. 
UPDATE, ora 10.27 - O a treia victimă carbonizată, un adult, a fost extrasă dintre ruine.
Dimineața celei de-a doua zile de Crăciun a adus o tragedie de proporții - un incendiu devastator la pensiunea Ferma Dacilor din localitatea Tohani, aparținând de comuna Gura Vadului, din Prahova, a dus la pierderea a cel puțin două vieți, dintre care și a unui copil.

La ora 5.45 s-a dat alarma, ISU Prahova mobilizând la fața locului forțe impresionante - zece autospeciale de stingere, patru autospeciale de primă intervenție și comandă, o autospecială pentru victime multiple, patru ambulanțe SMURD și trei de la Serviciul de Ambulanță Județean.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, la ora 6.29 a fost activat Planul Roșu de intervenție. În pensiunea respectivă - care nu are autorizație de securitate la incendiu - se aflau la momentul izbucnirii incendiului 22 persoane. Două persoane au fost asistate medical, cu arsuri ușoare la nivelul membrelor superioare, dar opt persoane au fost date dispărute. Două dintre acestea, un minor și un adult, au fost găsite carbonizate în incinta pensiunii. Vom reveni.

(Foto și video - ISU Prahova)

 


26 Dec 2023 09:34 2561 vizualizari


Comentarii


1738 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
575 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
777 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
863 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV