Superliga B Prahova. Carpați Sinaia - CS Câmpina 1-1. Câmpinenii își mențin invincibilitatea

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina a jucat, sâmbătă după-amiază, la Sinaia, în a treia etapă din Superliga B Prahova. După o victorie la limită în prima etapă, pe teren propriu, câmpinenii au remizat și runda trecută în prima lor deplasare, la Mizil, astfel că sâmbătă au reușit să-și mențină invincibilitatea, după 1-1 la Sinaia.

Meciul nu a fost foarte spectaculos, fiecare echipă având perioada sa de dominare, în care ar fi putut înclina decisiv balanța. În final, după 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1, un rezultat considerat echitabil de către ambele tabere. Golul formației câmpinene a fost marcat de Buzilă.
CS Câmpina a început partida de la Sinaia cu următorul ”11”: T. Ionescu - Nedelcu, Matache, S. Spoială, Șt. Burlacu, Diaconu, Buzilă, Botoșneanu, Tocitu, B. Vasile, A. Manole. Rezervele câmpinenilor au fost: S. Petre - Catrina, Catană, Șerbănoiu, A. Spoială, Dumitrescu.
Etapa viitoare, miercuri, 1 septembrie, de la ora 18.00, CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Știința Albești.

În cadrul acestei etape, duminică, 29 august, de la ora 11.00, celelalte echipe din zonă vor juca după următorul program:
Sportul Câmpina - CSO Mizil
Triumf Poiana Câmpina - Olimpia Cireșanu

2541 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

37 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

2181 vizualizari
22 nov. 2021 20:31

Echipa de baschet feminin a CS Câmpina a câștigat a doua etapă a grupei de calificare la turneul final sub 13 ani

Echipa de baschet feminin a CS Câmpina a câștigat a doua etapă a grupei de calificare la turneul final sub 13 ani, etapă care a avut loc la Ploiești, în perioada 20-21 noiembrie,

Alte stiri recente

480 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

737 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului.