CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

- Sport -

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

În primul rând, Darius Coman (16 ani) a terminat pe locul al II-lea cursa de 200 m mixt în competiția seniorilor, obținând medalie de argint. Darius a realizat și baremul, la această probă, calificându-se la Campionatul European de Natație pentru seniori.
Iarina Cojocaru, la doar 14 ani, s-a clasat pe locul al III-lea în cursa de 200 m mixt în competiția senioarelor, o performanță remarcabilă pentru tânăra înotătoare de la Barracuda. Pe lângă bronzul de la senioare, Iarina a câștigat medalie de aur în aceeași probă la Juniori I, argint la Juniori II, bronz la Tineret.
Luca Marinescu (14 ani) a obținut medalie de aur în proba de 800 m liberi la categoria Juniori I, iar Rareș Rădoi (19 ani) s-a clasat pe locul al VI-lea la 800 m liber în competiția de seniori.
Felicitări sportivilor și antrenorului pentru aceste performanțe!
Mâine, în a doua zi de concurs, Iarina Cojocaru va participa la probele de 200 m bras și 200 m liber, Ștefan Cojocaru – 200 m bras, Darius Coman – 50 m fluture, Luca Marinescu – 200 m liber, Rareș Rădoi - 200 m liber. Mult succes!


17 Apr 2024 21:24 1032 vizualizari


Comentarii






1729 vizualizari 28 Apr 2024 18:39 CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

În a doua zi a turneului semifinal al junioarelor IV de la București, CS Câmpina a jucat finala turneului în fața mult mai titratei echipe Rapid București, partida având loc chiar în sala Rapid.

citeste mai mult
1597 vizualizari 28 Apr 2024 17:19 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Duminică după-amiază, la Cornu, Sportul Câmpina a obținut o nouă victorie, care o menține pe podium, la un singur punct de ocupanta primului loc.

citeste mai mult
2011 vizualizari 28 Apr 2024 13:26 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Primele jocuri din etapa a 26-a din Liga A Prahova, la fotbal, au avut loc sâmbătă, iar runda s-a încheiat duminică. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
1813 vizualizari 27 Apr 2024 21:28 Liga A Prahova. AFC Brebu - CS Câmpina 2-1

Liga A Prahova. AFC Brebu - CS Câmpina 2-1

Sâmbătă după-amiază, la Brebu, AFC Brebu și CS Câmpina s-au întâlnit într-un meci crâncen, cu destul de multe durități, oaspeții acuzând la final jocul peste limita regulamentului al gazdelor, tolerat de arbitrul partidei, Bogdan Ciocoiu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV