PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

Politică (Categoria articolului)

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

”Partidul Mișcarea Populară, Organizația Câmpina, informează câmpinenii că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Decizia a fost luată ca urmare a indiferenței manifestate de administrația Dobre - Moldoveanu față de problemele ridicate cu ocazia consultării publice din 30 mai 2022, ignorându-le cu nonșalanță și neformulând un răspuns public nici până la această dată”.
Comunicatul este semnat de președintele Adrian Pițigoi și consilierii locali PMP - Aron Sabo, Bogdan Ene, Marius Anghelescu.

3616 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 12.08.2022 08:39 FELICITARI pentru mesaj si pentru pozitia clara adoptata! Haideti sa ne luam orasul inapoi!

Politică

2043 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4798 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

1462 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

430 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: