Accident pe DN1, la Comarnic. Un bătrân care traversa neregulamentar a fost lovit mortal de o motocicletă

Social (Categoria articolului)

Luni, în jurul prânzului, pe raza orașului Comarnic a avut loc un un tragic accident de circulație, un bărbat în vârstă de 70 de ani fiind surprins de o motocicletă în timp ce se angajase în traversarea neregulamentară a DN1. Bărbatul nu a mai putut fi salvat, suferind un traumatism cranian grav.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova, George Duță, la momentul sosirii ambulanței, victima era deja decedată. Bărbatul avea 70 de ani și era din Comarnic. Din aceeași localitate este și motociclistul, un tânăr de 32 de ani, care în urma impactului a suferit un traumatism lombar, dar a refuzat transportul la spital, iar testul de alcoolemie a avut un rezultat negativ.

(Foto - IJP Prahova)

4765 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1223 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

600 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

991 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

871 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.