Un brezean a debutat la Steaua, în Supercupa României la handbal masculin

Sport (Categoria articolului)

Un brezean a debutat la Steaua București, în Supercupa României la handbal masculin, disputată joi, 18 august, în Sala Polivalentă, din Capitală. Chiar dacă steliștii au fost învinși clar de Dinamo București, scor 32-24, un jucător al Stelei a avut motive de bucurie.

Numele său este Cosmin Ilie. Are 18 ani, joacă inter dreapta, este originar din Breaza și a fost format la grupele de juniori ale echipei Tricolorul Breaza, sub bagheta antrenorului Adrian Manea. De altfel, atât fostul său antrenor, cât și o parte dintre foștii săi coechipieri, dar și actuali jucători de la Breaza au fost joi în tribunele Sălii Polivalente pentru a-l încuraja pe Cosmin.
Chiar dacă a evoluat numai ultimele șapte minute, tânărul brezean a avut o evoluție promițătoare în fața unui adversar foarte valoros, Dinamo București fiind nu numai campioana României, ci și reprezentanta țării noastre în Champions League. Cosmin Ilie a reușit în cele șapte minute să marcheze două goluri din trei aruncări și să obțină o lovitură de la 7 metri pentru echipa sa. Un tânăr promițător pentru handbalul românesc, un nume pe care vă invităm să-l țineți minte, pentru că, în mod cert, vom mai auzi de el - Cosmin Ilie.

2768 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

383 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

2456 vizualizari
01 dec. 2022 18:50

Liga A Prahova, trei restanțe se joacă duminică. Sunt ultimele meciuri ale anului 2022

Duminică, 4 decembrie, cu începere de la ora 11.00, sunt programate cele trei partide restante din etapa a 13-a, atunci când selecționata Prahovei a reprezentat România în Bulgaria, la Cupa Regiunilor UEFA. Iată programul și delegările acestor ultime jocuri din Liga A în anul 2022:

Alte stiri recente

969 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

600 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.