CONTACT

Percheziții la Cornu și Șotrile, la o persoană bănuită de cămătărie, șantaj și amenințare

- Actualitate -

Percheziții la Cornu și Șotrile, la o persoană bănuită de cămătărie, șantaj și amenințare

UPDATE - În urma perchezițiilor și audierii, s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore față de un bărbat în vârstă de 57 de ani.
Polițiștii câmpineni efectuează în această dimineață două percheziții la proprietățile unei persoane bănuită de cămătărie, șantaj și amenințare, cât și la o altă locație unde există indicii că aceasta ar locui ocazional, informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova. Cu prilejul acestor percheziții, polițiștii câmpineni vor pune în executare și un mandat de aducere.

Perchezițiile sunt efectuate pe raza localităților Cornu și Șotrile, din cercetări rezultând faptul că, de la începutul acestui an, persoana bănuită ar fi împrumutat diverse sume de bani unor diverse persoane, iar pentru recuperarea lor ar fi solicitat dobândă. Totodată, polițiștii au indicii că aceeași persoană ar fi săvârșit asupra celor împrumutați fapte de amenințare și șantaj. Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova mai precizează faptul că valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ 5.000 lei, iar la finalul perchezițiilor o persoană va fi condusă la sediul Poliției, pentru audieri.
La percheziții participă și luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale Prahova, iar pentru derularea acestora, polițiștii au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGP.
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)


07 Aug 2019 09:43 5717 vizualizari


Comentarii






681 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
591 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2684 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3011 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV