CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Tineri care au ales să se implice. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două voci ale PCC

- Politică -

Tineri care au ales să se implice. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două voci ale PCC

În general, tinerii nu prea sunt atrași de politică. Există, însă, și excepții. Se întâmplă chiar aici, la Câmpina. Ana Brânzea și Sarah Crăciun, două tinere remarcabile, studente, au făcut pasul spre politică și au ales Partidul Câmpina Curată.

Cele două tinere sunt absolvente ale Colegiului Național "Nicolae Grigorescu". Ana Brânzea a studiat la Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" din București, unde urmează acum un master în arhitectură de interior, secția design de produs. Sarah Crăciun este studentă în anul al III-lea la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice București.
Pentru amândouă, Câmpina înseamnă ACASĂ. Ana și Sarah au fost invitatele noastre la o emisiune în cadrul căreia am discutat despre motivele care le-au determinat să intre în politică, despre încrederea și ușile deschise pe care le-au găsit la PCC, despre cum văd ele Câmpina - ce e bun, ce ar trebui schimbat, despre așteptările pe care le au de la aleșii locali.
A fost... o altfel de discuție despre politică, despre oameni și oraș, cu două tinere deosebite, care știu ce vor de la viață și care, mai presus de orice, iubesc Câmpina și aici vor să trăiască. Ana și Sarah sunt, deja, două voci puternice și vă veți convinge de asta urmărind emisiunea cu aceste tinere care au ales să se implice, să nu stea deoparte.

(Emisiune electorală - PCC, cod mandatar financiar 21240017)


16 May 2024 19:06 1961 vizualizari


Comentarii


  • 16.05.2024 20:17 diss Felicitări și mult succes!
5101 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3948 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1828 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2089 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV