Consiliul Local Câmpina continuă să funcționeze în efectiv incomplet. Validarea mandatului Lorenei Iordache (Partidul Verde), contestată în instanță

Actualitate (Categoria articolului)

După demisia lui Cezar Grama din funcția de consilier local, la 17 octombrie 2022, Partidul Verde a făcut demersurile și documentele necesare pentru intrarea în Consiliul Local a următoarei persoane de pe lista de candidați de la alegerile locale din 2020.

Următorul de pe lista era Ionuț Rădulescu, exclus din partid, însă, odată cu Cezar Grama, în vara anului trecut. Numai că, atunci, Grama a contestat în instanță excluderea din partid și ordinul prefectului prin care se constata încetarea mandatului său de consilier. A obținut anularea ordinului prefectului și a rămas consilier local, judecându-se mai departe cu Partidul Verde.
În octombrie 2022, Cezar Grama a demisionat din CL, iar în locul său ar fi devenit consilier local Lorena Iordache. Instanța i-a validat mandatul de consilier supleant, numai că, în termenul legal stabilit de instanță, hotărârea a fost contestată de o persoană fizică din Câmpina. Dosarul s-a mutat astfel de instanța de contencios administrativ a Tribunalului Prahova, la primele două termene s-a dispus amânarea cauzei, iar următorul termen stabilit este 5 decembrie 2022.
Prin urmare, până la soluționarea cauzei, Consiliul Local Câmpina va funcționa în efectiv incomplet, cu 18 consilieri în loc de 19.

2463 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 28.11.2022 12:52 Mult zgomot pentru absolut nimic. Consilierii locali + primarul actual= cea mai slabă administrație din ultimii 500 de ani.
  • Anonim 29.11.2022 09:14 "Multumesc" ca mi-ati cenzurat iar comentariul desi era decent! Il felicitam pe cetateanul care a avut simt civic si a mers in instanta si spuneam ca Iordache va vota numai ce-i dicteaza Moldoveanu. Sunteti 100% ai lui Moldoveanu asta e clar. Sa va vedem dupa ce pleaca el ce faceti ca noi nu uitam!

Actualitate

4331 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

1 comentarii

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

3282 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

1 comentarii

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

247 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

326 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).