Accident grav pe o șosea din Prahova. Un băiat de 18 ani a murit, iar șoferul de 24 ani a ajuns în arest

Actualitate (Categoria articolului)

Noaptea trecută, în jurul orei 23.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că pe DJ 101 F, în comuna Ciupelnița, s-ar fi produs un accident rutier cu victimă. 

Din primele cercetări de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ101, în comuna Ciupelnița, la un moment dat ar fi acroșat un tânăr în vârstă de 18 ani care se deplasa pe marginea drumului, după care, ar fi părăsit locul accidentului. Pietonul a fost transport la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar în cursul acestei dimineți, din păcate, acesta a fost declarat decedat. 
În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și ulterior depistat persoana banuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Dumbrava. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,88 mg/ l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a fost testat și cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. 
În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 41 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3177 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

397 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

170 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

176 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

424 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.