Apa potabilă va fi oprită, din această noapte și până mâine după-amiază, în mai multe zone din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Din această noapte, de la ora 1.00 și până mâine, în jurul orei 14.00, mai multe cartiere din municipiul Câmpina nu vor avea apă potabilă. Potrivit anunțului făcut de HidroPrahova, furnizarea apei va fi sistată în vederea remedierii unei avarii produse la conducta de transport Dn - 400 mm.

Apa potabilă va fi sistată în zonele care sunt alimentate din Stația de pompe Doftana (zona de sud a municipiului, zona de est și toate locuințele care aparțin de stațiile de hidrofor 3,4,5,6,7 și 13). Mai exact, este vorba despre Cartierul Turnătorie, zona Milcovului - Democrației - Odobescu - Tudor Vladimirescu, zona Victoriei - Bucea - Sondei - Orizontului, Bulevardul Nicolae Bălcescu și Cartierul Slobozia. HidroPrahova precizează că, înainte de reluarea distribuției, vor fi prelevate și analizate probe de apă pentru asigurarea gradului de potabilitate, în conformitate cu legislația în vigoare.

5022 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

0 vizualizari
07 apr. 2020 12:02

21 de garsoniere și apartamente din blocul de necesitate, puse la dispoziția medicilor din Spitalul Municipal Câmpina

În contextul declarării Spitalului Municipal Câmpina ca spital suport pentru pacienții infectați cu coronavirus, tot mai multe cadre medicale și-au pus problema izolării de propria familie pe perioada acestei situații cu caracter excepțional. Conducerea Spitalului Municipal și Primăria Câmpina au căutat soluții pentru a le asigura medicilor spații de cazare, spații în care să locuiască temporar, să se odihnească între ture sau gărzi, astfel încât să nu-și pună familiile în pericol.

1740 vizualizari
07 apr. 2020 09:48

Încă un medic din Prahova, colaborator la SanConfind, este infectat cu COVID-19

Veștile proaste continuă să apară în ceea ce privește infectarea cu noul coronavirus a unor cadre medicale. După medicul urolog de la Spitalul Municipal Câmpina și medicul neonatolog împreună cu patru asistente de la Spitalul SanConfind din Poiana Câmpina, iată că avem un nou caz în rândul cadrelor medicale.

Alte stiri recente

80 vizualizari
07 apr. 2020 11:14

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Malmo, Suedia

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

68 vizualizari
07 apr. 2020 11:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 7 aprilie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.