O parte din salariații disponibilizați de la Petroutilaj vor fi angajați la firma care a cumpărat Pompe Prahova

Social (Categoria articolului)

Din cei 119 angajați ai SC Petroutilaj Poiana Câmpina, care au primit preaviz în vederea disponibilizării începând cu 9 februarie, peste 50 vor fi angajați la societatea care a cumpărat Secția de Material Rulant și Utilaje Grele (Pompe Prahova). Este vorba despre o firmă din București - 3D Rom Design SRL, care are capital majoritar francez și care este specializată în material rulant, linii de asamblare pentru industria de automobile și materiale de construcții și echipamente hidraulice și pneumatice. 

La sfârșitul anului trecut, administratorul judiciar al SC Petroutilaj SA a organizat mai multe licitații publice pentru vânzarea Secției de Material Rulant și Utilaje Grele. Abia după a treia licitație și, implicit, reducerea prețului bunurilor imobile respective, s-a reușit găsirea unui cumpărător. Au fost vândute terenul în suprafață de 79.162 mp și construcțiile situate pe acest teren (preț de pornire 2.273.507,5 lei), precum și toate bunurile secției (preț pornire 1.070.747 lei plus TVA). Angajarea la firma din București a celor peste 50 de persoane disponibilizate de la Petroutilaj se face tot de luna aceasta. 

(Foto arhivă cu salariații Petroutilaj)

Citiți și Pleacă acasă și ultimii 119 angajați ai Petroutilaj Poiana Câmpina

8560 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1 vizualizari
30 mar. 2020 09:38

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Zaragoza, Spania

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

9 vizualizari
30 mar. 2020 09:09

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 martie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

1179 vizualizari
29 mar. 2020 22:30

Cele patru ordine emise de Raed Arafat pentru sistemul medical în perioada stării de urgență

Ministrul secretar de stat Raed Arafat a prezentat situația existentă duminică seara, în România, în privința pandemiei de coronavirus: 1,815 cazuri confirmate de infectare, 206 persoane vindecate, 43 decese, 770 persoane internate, dintre care 52 la Terapie Intensivă. De asemenea Raed Arafat a anunțat că a emis patru ordine ale comandantului acțiunii privind unele reguli pentru personalul medical și privind înființarea unui nou spital militar de campanie la Constanța.

1408 vizualizari
29 mar. 2020 21:46

Principalele prevederi Ordonanței Militare nr.4: plafonarea prețurilor la utilități, sarcini noi pentru administrațiile locale, amenzi mai mari pentru nerespectarea măsurilor stabilite

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat duminică seară prevederile Ordonanței Militare nr.4/2020, emisă chiar astăzi și care urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Vă prezentăm în continuare principalele prevederi ale noului act normativ, cu precădere cele care interesează direct populația.