CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Balerinele din Câmpina, participare remarcabilă la a VI-a ediție a Festivalului Național de Dans "Stelele aurii"

- Eveniment -

Balerinele din Câmpina, participare remarcabilă la a VI-a ediție a Festivalului Național de Dans

La Constanța a avut loc recent cea de-a VI-a ediție a Festivalului Național de Dans "Stelele aurii", un concurs extrem de puternic, cu peste 1.500 de participanți de la cele mai importante cluburi și școli de dans din țară. Iar aici, pe scena "Stelelor aurii", au strălucit din nou și fetițele din Câmpina, elevele profesoarei Dorina Popa. Așa cum ne-au obișnuit în ultimii trei-patru ani, micuțele dansatoare s-au întors acasă cu numeroase premii. 

Andra Anghelache – Premiul I, show dance, 8 ani (Scufița roșie)
Andra Anghelache și Andreea Geantă – Premiul I, liric, duo 7-9 ani (Dream it possible)
Ana Petrovanu – Premiul I, jazz solo, 12 ani (Sally’s Dance)
Clara Seneș - Premiul I balet solo, 12 ani (Clara’s dance)
Grupul ALLEGRO (Andra Anghelache, Ștefania Panaitescu, Sara Bogza, Miruna Drăguș, Aydonia Gurbet, Andreea Geantă, Ingrid Motoroiu, Teodora Lamba, Ștefania Ionică, Ioana Crijanovschi) – Premiul I, balet grup, 10-12 ani (Primăvara)
Andra Anghelache și Andreea Geantă - Premiul al II-lea, balet duo, 7-9 ani (Variația prietenelor)
Ingrid Motoroiu și Teodora Lamba – Premiul al II-lea, show dance duo, 7-9 ani (Two Happy Mice)
Ana Petrovanu – Premiul al II-lea, balet, solo, 12 ani (Variație Odalisque)
Sara Bogza – Premiul al II-lea, balet, solo, 12 ani (Variație Paquita)
Alessia Anghel – Premiul al II-lea, balet solo, 13-15 ani (Variație Colombina)
Teodora Morar – Premiul al III-lea, balet solo, 11 ani (Variație Cupidon) și tot premiul al III-lea pentru dans contemporan (Battle’s Spirit)
Ștefania Ionică – Premiul al III-lea, liric, 13-15 ani (Purity)
Ștefania Panaitescu și Ioana Crijanovschi – Premiul al III-lea, folclor internațional, duo, 10-12 ani (Polka)
Andreea Geantă – Mențiunea I, balet solo, 10 ani (Pas de trois, Lacul Lebedelor)

Festivalul de Dans "Stelele aurii" este o adevărată desfășurare de forțe, un concurs organizat pe 17 secțiuni și pe mai multe categorii de vârstă (de la 4 până la 20 de ani). Pot participa atât dansatori amatori (copii care practică baletul de două-trei ori pe săptămână), cât și dansatori profesioniști (copii care studiază la școli și licee de dans). Este un concurs puternic, pentru că vin aici concurenți de la licee de coregrafie, academii de dans și cluburi prestigioase. "Sunt atât de mândră de fetițele noastre! S-au întrecut cu dansatoare de la cluburi și școli cu renume și au fost extraordinare. Bucuria este imensă și aș vrea să le felicit din toată inima pentru că, iată, au ajuns să danseze alături de mari talente și să obțină premii importante chiar într-o asemenea companie selectă. Le mulțumesc și părinților pentru susținerea lor permanentă!", ne-a declarat Dorina Popa, profesoara și coregrafa fetițelor de la Câmpina.
Din juriu au făcut parte personalități recunoscute în domeniu: Monica Cherecheș - director Secția de balet a Teatrului "Oleg Danovski", fostă prim-solită a acestei instituții, dar și a Operei Naționale; Adrian Cosmin - dansator, finalist al emisiunii “Românii au talent”; Louise Chapovaloff - multiplă campioană a Confederației de Dans din Franța, dansatoare la Ballet de L'Opera Metz, Shenzen Conservatory și Canton Conservatory (China), actualmente membra a Worldwide Entertainment Productions; Doina Stăiculescu - emblema gimnasticii ritmice din România, vicecampioană olimpică în anul 1984, maestru emerit al sportului. 


20 May 2018 18:45 5571 vizualizari


Comentarii


810 vizualizari 21 Jun 2024 10:54 Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, începând cu ora 12.00, Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” Breaza, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Breaza, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și alte instituții din județ, organizează Festivalul - concurs ”Cântec și joc la Breaza”, eveniment cu participare internațională.

citeste mai mult
10369 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
1338 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
1288 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV