CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Balerinele din Câmpina, participare remarcabilă la a VI-a ediție a Festivalului Național de Dans "Stelele aurii"

- Eveniment -

Balerinele din Câmpina, participare remarcabilă la a VI-a ediție a Festivalului Național de Dans

La Constanța a avut loc recent cea de-a VI-a ediție a Festivalului Național de Dans "Stelele aurii", un concurs extrem de puternic, cu peste 1.500 de participanți de la cele mai importante cluburi și școli de dans din țară. Iar aici, pe scena "Stelelor aurii", au strălucit din nou și fetițele din Câmpina, elevele profesoarei Dorina Popa. Așa cum ne-au obișnuit în ultimii trei-patru ani, micuțele dansatoare s-au întors acasă cu numeroase premii. 

Andra Anghelache – Premiul I, show dance, 8 ani (Scufița roșie)
Andra Anghelache și Andreea Geantă – Premiul I, liric, duo 7-9 ani (Dream it possible)
Ana Petrovanu – Premiul I, jazz solo, 12 ani (Sally’s Dance)
Clara Seneș - Premiul I balet solo, 12 ani (Clara’s dance)
Grupul ALLEGRO (Andra Anghelache, Ștefania Panaitescu, Sara Bogza, Miruna Drăguș, Aydonia Gurbet, Andreea Geantă, Ingrid Motoroiu, Teodora Lamba, Ștefania Ionică, Ioana Crijanovschi) – Premiul I, balet grup, 10-12 ani (Primăvara)
Andra Anghelache și Andreea Geantă - Premiul al II-lea, balet duo, 7-9 ani (Variația prietenelor)
Ingrid Motoroiu și Teodora Lamba – Premiul al II-lea, show dance duo, 7-9 ani (Two Happy Mice)
Ana Petrovanu – Premiul al II-lea, balet, solo, 12 ani (Variație Odalisque)
Sara Bogza – Premiul al II-lea, balet, solo, 12 ani (Variație Paquita)
Alessia Anghel – Premiul al II-lea, balet solo, 13-15 ani (Variație Colombina)
Teodora Morar – Premiul al III-lea, balet solo, 11 ani (Variație Cupidon) și tot premiul al III-lea pentru dans contemporan (Battle’s Spirit)
Ștefania Ionică – Premiul al III-lea, liric, 13-15 ani (Purity)
Ștefania Panaitescu și Ioana Crijanovschi – Premiul al III-lea, folclor internațional, duo, 10-12 ani (Polka)
Andreea Geantă – Mențiunea I, balet solo, 10 ani (Pas de trois, Lacul Lebedelor)

Festivalul de Dans "Stelele aurii" este o adevărată desfășurare de forțe, un concurs organizat pe 17 secțiuni și pe mai multe categorii de vârstă (de la 4 până la 20 de ani). Pot participa atât dansatori amatori (copii care practică baletul de două-trei ori pe săptămână), cât și dansatori profesioniști (copii care studiază la școli și licee de dans). Este un concurs puternic, pentru că vin aici concurenți de la licee de coregrafie, academii de dans și cluburi prestigioase. "Sunt atât de mândră de fetițele noastre! S-au întrecut cu dansatoare de la cluburi și școli cu renume și au fost extraordinare. Bucuria este imensă și aș vrea să le felicit din toată inima pentru că, iată, au ajuns să danseze alături de mari talente și să obțină premii importante chiar într-o asemenea companie selectă. Le mulțumesc și părinților pentru susținerea lor permanentă!", ne-a declarat Dorina Popa, profesoara și coregrafa fetițelor de la Câmpina.
Din juriu au făcut parte personalități recunoscute în domeniu: Monica Cherecheș - director Secția de balet a Teatrului "Oleg Danovski", fostă prim-solită a acestei instituții, dar și a Operei Naționale; Adrian Cosmin - dansator, finalist al emisiunii “Românii au talent”; Louise Chapovaloff - multiplă campioană a Confederației de Dans din Franța, dansatoare la Ballet de L'Opera Metz, Shenzen Conservatory și Canton Conservatory (China), actualmente membra a Worldwide Entertainment Productions; Doina Stăiculescu - emblema gimnasticii ritmice din România, vicecampioană olimpică în anul 1984, maestru emerit al sportului. 


20 May 2018 18:45 5527 vizualizari



Comentarii






1278 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1300 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2097 vizualizari 25 Mar 2024 21:51 De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
2909 vizualizari 21 Mar 2024 08:05 Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV