În cadrul acțiunilor de control desfășurate de comisarii de la Protecția Consumatorului în Câmpina, a fost verificată și Taverna Poseidon din municipiu. Potrivit unui comunicat al ANPC, în urma neregulilor constatate în timpul controlului au fost aplicate mai multe sancțiuni.
Astfel, Taverna Poseidon a primit patru amenzi contravenționale în valoare totală de 30.000 lei, două avertismente, oprirea definitivă de la comercializare a produselor alimentare neconforme, oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor, propunere de emitere a deciziei de încetare a practicii comerciale incorecte.
Principalele abateri constatate au fost următoarele: utilizarea unor produse alimentare fără elemente de identificare, schimbarea stării termice a produselor alimentare, utilizarea unor produse alimentare cu data limită de consum depășită, lipsa verificării metrologice a mijlocului de măsurare, condiții igienico-sanitare precare în blocul alimentar (paviment deteriorat, instalație electrică improvizată, depuneri de praf și resturi alimentare în colțurile încăperilor, prize și întrerupătoare neigienizate, chedere ale agregatelor frigorifice rupte și neigienizate, mobilier uzat, prezența insectelor, ustensile neprofesionale, tavan și pereți neigienizați, depozitarea în frigider a unor paste fierte și porționate, contrar prevederilor legale), lipsa alergenilor individualizați în lista de meniu, lipsa ingredientelor, aditivilor și a mențiunii "Provine din produs congelat", în lista de meniu.
Acțiunea de control a făcut parte din “Comandamentul de iarnă 2023”, o structură special creată pentru verificarea operatorilor economici de pe Valea Prahovei.

Echipa Delice, coordonată de Pastry Chef Carmela Dragomir, a participat la prima ediție a Campionatului Național de Cofetari și Patiseri, eveniment organizat de Chefi de România, unde juriul a fost format din specialiști renumiți în domeniu.

Mare bucurie la Liceul Tehnologic „Constantin Istrati” din Câmpina, unde un grup de zece elevi și eleve pasionați de arta culinară au participat, în data de 20 noiembrie 2025, la concursul gastronomic organizat de Academia Junilor Bucătari, desfășurat la HORECANO Mogoșoaia.

Bianca Marin are 16 ani și este elevă la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, membră a Formației Celesta și componentă a echipei de baschet a CS Câmpina. Tânăra se află internată la Institutul Clinic Fundeni din București, diagnosticul fiind aplazie medulară.

Seminarul eTwinning desfășurat la Lille, în Franța, în perioada 7-9 noiembrie 2025, a reunit 57 cadre didactice din întreaga Europă, oferind un cadru colaborativ pentru schimbul de bune practici, dezvoltarea de proiecte internaționale și explorarea unor metode moderne de predare.