CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Târg de Crăciun la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

- Social -

Târg de Crăciun la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

Este emoționant întotdeauna, când în preajma Sfintelor Sărbători ale Crăciunului, cea mai importantă sărbătoare a creștinătății, se organizează diferite evenimente în care se pune mult suflet. Și se întâmplă cu precădere la unitățile de învățământ. 

Târgurile de Crăciun se numără printre aceste evenimente, iar un astfel de târg a avut loc miercuri și joi la Liceul Tehnologic ”Constantin Iastrati” Câmpina. Practic, fiecare clasă a avut parte de o provocare, de a aduce într-o expoziție cu vânzare tot ceea ce considerau elevii că are legătură cu sărbătoarea Crăciunului. Și au fost de la coronițe de brad la diverse ornamente, realizate manual chiar de elevi ai acestei unități de învățământ, de la felicitări, poezii și desene, la aranjamente pentru masa de Crăciun, de la turtă dulce la... cozonac.
De asemenea, pe parcursul celor două zile ale Târgului de Crăciun de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati”, elevi de aici au prezentat colinde cu care i-au cântat pe profesori, pe colegi, dar și pe vizitatorii care au trecut pragul acestei instituții de învățământ pentru a participa la acest târg. Un eveniment care merită încurajat și susținut, care demonstrează că în orice școală din localitate există și copii talentați, pentru care Crăciunul vine cu multă magie și bucurie.


22 Dec 2023 18:47 1808 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2509 vizualizari 15 Jun 2024 23:47 Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Câmpina au intervenit, sâmbătă seara, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Câmpina, pe Calea Doftanei.

citeste mai mult
1039 vizualizari 15 Jun 2024 22:36 Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

"The Magical World of Trees and Agriculture" este denumirea celui de-al treilea proiect eTwinning în care a fost implicată Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza", de această dată partenerii săi fiind din Turcia și Republica Moldova.

citeste mai mult
326 vizualizari 14 Jun 2024 23:08 Școala “Al.I. Cuza” din Câmpina, parte a unui proiect internațional bazat pe educația STEM

Școala “Al.I. Cuza” din Câmpina, parte a unui proiect internațional bazat pe educația STEM

Proiectul s-a intitulat "Our Future Home", adică "Viitorul nostru cămin", și s-a desfășurat pe platforma eTwinning, cu participarea unor unități de învățământ și cadre didactice din cinci țări: România, Turcia, Lituania, Bulgaria și Grecia.

citeste mai mult
1049 vizualizari 14 Jun 2024 08:31 Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Vineri dimineață, la ora 6.00, 7.034 gospodării din mai multe localități ale județului Prahova nu erau alimentate cu energie electrică după furtuna din timpul nopții.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV