PSD Câmpina îşi va alege noua conducere pe 5 octombrie

Politică (Categoria articolului)

La scurt timp după alegerile locale din această vară, pe 16 iunie, conducerea judeţeană a PSD a decis dizolvarea Biroului de Conducere al Organizaţiei Câmpina, alături de birourile altor 19 filiale din judeţ. După trei luni și jumătate de interimat, PSD Câmpina își va alege, săptămâna viitoare, noua conducere.

Principalul argument care a stat, în vară, la baza deciziei de dizolvare a biroului de conducere a fost rezultatul de la alegerile locale, deşi PSD Câmpina a obținut șapte mandate de consilier local, adică mult peste ceea ce avusese această formaţiune politică în mandatele precedente.
'Vicepreședintele organizației județene, care are în responsabilitate și Colegiul 2 din care face parte Câmpina, doamna Mihaela Voicilă, a venit cu propunerea de a se lua această măsură de dizolvare a birourilor locale pentru trei organizații PSD din acest colegiu: Câmpina, Poiana Câmpina și Valea Doftanei. Propunerea a fost acceptată în unanimitate, doamna Voicilă fiind desemnată președinte interimar al Organizației Câmpina, până undeva la jumătatea lunii august, cel mai târziu, atunci când va trebui să aibă loc conferința de alegeri. Principalele argumente în favoarea acestei decizii au fost rezultatele organizației din ultimii 4-8 ani, nemulțumirea unor vicepreședinți ai organizației privind desfășurarea acțiunilor de partid și, mai ales, faptul că nu a fost sprijinit candidatul la funcția de primar de către întreaga organizație', ne-a declarat, la momentul dizolvării biroului local al PSD Câmpina, Bogdan Toader - preşedintele PSD Prahova.
Cert este că Mihaela Voicilă a fost desemnată preşedinte interimar, având ca principală atribuţie organizarea de alegeri. Mai întâi s-a vorbit de un termen pe la jumătatea lunii august, apoi finalul aceleiaşi luni, apoi sfârşitul lui septembrie. În cele din urmă, s-a decis, alegerile pentru noua conducere a PSD Câmpina vor avea loc miercuri, 5 octombrie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului.
Va fi interesant de urmărit cine va fi ales preşedinte şi cine va face parte din structura de conducere a organizaţiei locale, avându-se în vedere că principalul scop al deciziei de dizolvare luate imediat după alegeri a fost înlăturarea preşedintelui de atunci, Ion Dragomir. În ultima vreme, pentru funcţia de preşedinte al PSD Câmpina s-au vehiculat mai multe nume: Andrei Duran, Florin Constantinescu, chiar și Mihaela Voicilă, dar în momentul de faţă cele mai mari şanse pare să le aibă consilierul local Livia Lupu.

6365 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2043 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4797 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: