PSD Câmpina îşi va alege noua conducere pe 5 octombrie

Politică (Categoria articolului)

La scurt timp după alegerile locale din această vară, pe 16 iunie, conducerea judeţeană a PSD a decis dizolvarea Biroului de Conducere al Organizaţiei Câmpina, alături de birourile altor 19 filiale din judeţ. După trei luni și jumătate de interimat, PSD Câmpina își va alege, săptămâna viitoare, noua conducere.

Principalul argument care a stat, în vară, la baza deciziei de dizolvare a biroului de conducere a fost rezultatul de la alegerile locale, deşi PSD Câmpina a obținut șapte mandate de consilier local, adică mult peste ceea ce avusese această formaţiune politică în mandatele precedente.
'Vicepreședintele organizației județene, care are în responsabilitate și Colegiul 2 din care face parte Câmpina, doamna Mihaela Voicilă, a venit cu propunerea de a se lua această măsură de dizolvare a birourilor locale pentru trei organizații PSD din acest colegiu: Câmpina, Poiana Câmpina și Valea Doftanei. Propunerea a fost acceptată în unanimitate, doamna Voicilă fiind desemnată președinte interimar al Organizației Câmpina, până undeva la jumătatea lunii august, cel mai târziu, atunci când va trebui să aibă loc conferința de alegeri. Principalele argumente în favoarea acestei decizii au fost rezultatele organizației din ultimii 4-8 ani, nemulțumirea unor vicepreședinți ai organizației privind desfășurarea acțiunilor de partid și, mai ales, faptul că nu a fost sprijinit candidatul la funcția de primar de către întreaga organizație', ne-a declarat, la momentul dizolvării biroului local al PSD Câmpina, Bogdan Toader - preşedintele PSD Prahova.
Cert este că Mihaela Voicilă a fost desemnată preşedinte interimar, având ca principală atribuţie organizarea de alegeri. Mai întâi s-a vorbit de un termen pe la jumătatea lunii august, apoi finalul aceleiaşi luni, apoi sfârşitul lui septembrie. În cele din urmă, s-a decis, alegerile pentru noua conducere a PSD Câmpina vor avea loc miercuri, 5 octombrie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului.
Va fi interesant de urmărit cine va fi ales preşedinte şi cine va face parte din structura de conducere a organizaţiei locale, avându-se în vedere că principalul scop al deciziei de dizolvare luate imediat după alegeri a fost înlăturarea preşedintelui de atunci, Ion Dragomir. În ultima vreme, pentru funcţia de preşedinte al PSD Câmpina s-au vehiculat mai multe nume: Andrei Duran, Florin Constantinescu, chiar și Mihaela Voicilă, dar în momentul de faţă cele mai mari şanse pare să le aibă consilierul local Livia Lupu.

4902 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

3397 vizualizari
15 aug. 2019 11:22

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu: "Nu există motive nici să fiu arestat, nici să fiu eliminat din Primărie, nici să nu mai candidez pentru un nou mandat de primar!"

13 comentarii

Continuăm seria interviurilor cu liderii organizațiilor locale ale formațiunilor politice, de această dată cel intervievat fiind președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, primarul municipiului. PNL este partidul aflat la putere pe plan local, în alianță cu PMP, și am vrut să aflăm de la președintele liberalilor câmpineni cum a resimțit partidul rezultatele europarlamentarelor, cum funcționează alianța cu PMP, cum ar putea fi detensionată relația cu PSD în Consiliul Local, cât de... specială este colaborarea cu ALDE, dacă au început pregătirile pentru prezidențiale și dacă Horia Tiseanu se gândește la un nou mandat de primar. (video)

4989 vizualizari
08 aug. 2019 20:36

Adrian Pițigoi, președinte PMP Câmpina: ”Îmi doresc să candidez la funcția de primar din partea PMP sau poate chiar a unei alianțe de dreapta”

12 comentarii

Continuăm seria interviurilor cu liderii organizațiilor locale ai principalelor formațiuni politice, interviuri în cadrul cărora discutăm atât despre realitățile socio-politice ale momentului, pe plan local, dar și despre planurile partidelor pentru viitoarele alegeri locale, din iunie 2020. De această dată am stat de vorbă cu Adrian Pițigoi, președinte al PMP Câmpina, dar și viceprimar al municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

2312 vizualizari
17 aug. 2019 19:49

Liga A Prahova, etapa I. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață, la Boldești, s-a dat startul unei noi ediții a Campionatului Ligii A Prahova la fotbal. Primul joc al etapei și al campionatului a opus două echipe de tradiție, Petrolistul Boldești și Tricolorul Breaza. Cele mai multe dintre meciurile acestei prime etape au avut loc sâmbătă după-amiaza, runda urmând a se încheia duminică dimineață.

6262 vizualizari
17 aug. 2019 16:21

Incendiu la Câmpina, la două case din cartierul Câmpinița. Cinci persoane au fost evacuate

UPDATE 16.50 - Incendiul a fost lichidat. Una dintre autospeciale s-a retras la bază, celelalte echipaje de pompieri intervin pentru înlăturarea efectelor incendiului.
 
În cartierul Câmpinița din municipiul Câmpina a avut loc sâmbătă după-amiază un incendiu puternic, în urma căruia au ars două case, în suprafață de 150mp și 120mp, precum și mai multe anexe gospodărești, iar cinci persoane au fost evacuate, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.