CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

PSD Câmpina îşi va alege noua conducere pe 5 octombrie

- Politică -

PSD Câmpina îşi va alege noua conducere pe 5 octombrie

La scurt timp după alegerile locale din această vară, pe 16 iunie, conducerea judeţeană a PSD a decis dizolvarea Biroului de Conducere al Organizaţiei Câmpina, alături de birourile altor 19 filiale din judeţ. După trei luni și jumătate de interimat, PSD Câmpina își va alege, săptămâna viitoare, noua conducere.

Principalul argument care a stat, în vară, la baza deciziei de dizolvare a biroului de conducere a fost rezultatul de la alegerile locale, deşi PSD Câmpina a obținut șapte mandate de consilier local, adică mult peste ceea ce avusese această formaţiune politică în mandatele precedente.
'Vicepreședintele organizației județene, care are în responsabilitate și Colegiul 2 din care face parte Câmpina, doamna Mihaela Voicilă, a venit cu propunerea de a se lua această măsură de dizolvare a birourilor locale pentru trei organizații PSD din acest colegiu: Câmpina, Poiana Câmpina și Valea Doftanei. Propunerea a fost acceptată în unanimitate, doamna Voicilă fiind desemnată președinte interimar al Organizației Câmpina, până undeva la jumătatea lunii august, cel mai târziu, atunci când va trebui să aibă loc conferința de alegeri. Principalele argumente în favoarea acestei decizii au fost rezultatele organizației din ultimii 4-8 ani, nemulțumirea unor vicepreședinți ai organizației privind desfășurarea acțiunilor de partid și, mai ales, faptul că nu a fost sprijinit candidatul la funcția de primar de către întreaga organizație', ne-a declarat, la momentul dizolvării biroului local al PSD Câmpina, Bogdan Toader - preşedintele PSD Prahova.
Cert este că Mihaela Voicilă a fost desemnată preşedinte interimar, având ca principală atribuţie organizarea de alegeri. Mai întâi s-a vorbit de un termen pe la jumătatea lunii august, apoi finalul aceleiaşi luni, apoi sfârşitul lui septembrie. În cele din urmă, s-a decis, alegerile pentru noua conducere a PSD Câmpina vor avea loc miercuri, 5 octombrie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului.
Va fi interesant de urmărit cine va fi ales preşedinte şi cine va face parte din structura de conducere a organizaţiei locale, avându-se în vedere că principalul scop al deciziei de dizolvare luate imediat după alegeri a fost înlăturarea preşedintelui de atunci, Ion Dragomir. În ultima vreme, pentru funcţia de preşedinte al PSD Câmpina s-au vehiculat mai multe nume: Andrei Duran, Florin Constantinescu, chiar și Mihaela Voicilă, dar în momentul de faţă cele mai mari şanse pare să le aibă consilierul local Livia Lupu.


29 Sep 2016 11:47 6597 vizualizari



Comentarii






1108 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1544 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
626 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2042 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV