PSD Câmpina îşi va alege noua conducere pe 5 octombrie

Politică (Categoria articolului)

La scurt timp după alegerile locale din această vară, pe 16 iunie, conducerea judeţeană a PSD a decis dizolvarea Biroului de Conducere al Organizaţiei Câmpina, alături de birourile altor 19 filiale din judeţ. După trei luni și jumătate de interimat, PSD Câmpina își va alege, săptămâna viitoare, noua conducere.

Principalul argument care a stat, în vară, la baza deciziei de dizolvare a biroului de conducere a fost rezultatul de la alegerile locale, deşi PSD Câmpina a obținut șapte mandate de consilier local, adică mult peste ceea ce avusese această formaţiune politică în mandatele precedente.
'Vicepreședintele organizației județene, care are în responsabilitate și Colegiul 2 din care face parte Câmpina, doamna Mihaela Voicilă, a venit cu propunerea de a se lua această măsură de dizolvare a birourilor locale pentru trei organizații PSD din acest colegiu: Câmpina, Poiana Câmpina și Valea Doftanei. Propunerea a fost acceptată în unanimitate, doamna Voicilă fiind desemnată președinte interimar al Organizației Câmpina, până undeva la jumătatea lunii august, cel mai târziu, atunci când va trebui să aibă loc conferința de alegeri. Principalele argumente în favoarea acestei decizii au fost rezultatele organizației din ultimii 4-8 ani, nemulțumirea unor vicepreședinți ai organizației privind desfășurarea acțiunilor de partid și, mai ales, faptul că nu a fost sprijinit candidatul la funcția de primar de către întreaga organizație', ne-a declarat, la momentul dizolvării biroului local al PSD Câmpina, Bogdan Toader - preşedintele PSD Prahova.
Cert este că Mihaela Voicilă a fost desemnată preşedinte interimar, având ca principală atribuţie organizarea de alegeri. Mai întâi s-a vorbit de un termen pe la jumătatea lunii august, apoi finalul aceleiaşi luni, apoi sfârşitul lui septembrie. În cele din urmă, s-a decis, alegerile pentru noua conducere a PSD Câmpina vor avea loc miercuri, 5 octombrie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului.
Va fi interesant de urmărit cine va fi ales preşedinte şi cine va face parte din structura de conducere a organizaţiei locale, avându-se în vedere că principalul scop al deciziei de dizolvare luate imediat după alegeri a fost înlăturarea preşedintelui de atunci, Ion Dragomir. În ultima vreme, pentru funcţia de preşedinte al PSD Câmpina s-au vehiculat mai multe nume: Andrei Duran, Florin Constantinescu, chiar și Mihaela Voicilă, dar în momentul de faţă cele mai mari şanse pare să le aibă consilierul local Livia Lupu.

6435 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

3406 vizualizari
01 feb. 2023 07:33

Acuze grave dinspre PSD Câmpina spre Ploiești: ”Se fac presiuni asupra consilierilor și li se promit funcții în societăți de stat”

1 comentarii

În cadrul conferinței de presă a Organizației Câmpina a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia au fost prezentate proiectele pentru bugetul local al acestui an, președintele Ioan Mușat a lansat un atac dur spre Ploiești, mai exact spre lideri politici cu funcții importante în administrație.

2782 vizualizari
01 feb. 2023 06:52

PSD Câmpina și-a prezentat proiectele pentru bugetul local - un nou sens giratoriu, parcări, o grădină publică și... fără pasaj subteran

1 comentarii

Cu două zile înaintea ședinței Consiliului Local Câmpina în care se va discuta proiectul privind bugetul local pentru anul 2023, filiala locală a Partidului Social Democrat a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat proiectele pe care această formațiune politică le va propune ca amendamente la bugetul local.

Alte stiri recente

363 vizualizari
02 feb. 2023 12:22

Podul feroviar de la Bobolia (Poiana Câmpina) intră în a doua etapă de consolidare

Sucursala Regională București a CFR SA a desemnat oferta câștigătoare la licitația pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor de realizare a unui baraj mic în albia râului Prahova, în zona podului feroviar de la km 89+140 al căii ferate București - Ploiești Vest - Câmpina (pe raza satului Bobolia, aparținând de comuna Poiana Câmpina).

505 vizualizari
02 feb. 2023 09:55

Joi dimineață, acțiune a Poliției Rutiere pe DN1, la Nistorești

În cursul dimineții de joi, 2 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova desfășoară o acțiune pe Drumul Național 1, zona Nistorești, pentru verificarea respectării restricțiilor de circulație pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, precum și verificarea dotării lor cu anvelope de iarnă sau lanțuri, având în vedere condițiile meteo-rutiere din zona montană spre care se îndreaptă.