În sediile HidroPrahova au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele cu test negativ sau care au trecut prin boală. Măsura nu se aplică și angajaților societății

Social (Categoria articolului)

Operatorul de apă și canal HidroPrahova anunță că a activat Comitetul de acțiune pentru situații de urgență la nivelul întregii societăți, pentru stabilirea măsurilor suplimentare necesare privind derularea activității în condiții de siguranță, în contextul creșterii incidenței cumulate a virusului SARS-CoV-2.

“Potrivit hotărârii adoptate în cadrul Comitetului de acțiune pentru situații de urgență, pe lângă o serie de măsuri de ordin intern, s-a stabilit ca începând cu data de 26 octombrie 2021, pe o perioadă nedeterminată, accesul în sediile HidroPrahova să fie permis exclusiv vizitatorilor care îndeplinesc una din următoarele condiții, conform prevederilor legale incluse în HG 1090/06.10.2021, modificată prin HG 1161/25.10.2021:
- fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și au 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (dovedită cu certificat verde);
- prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV2, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 24 de ore;
- prezintă dovada eliberată de autoritățile abilitate, în cazul persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Măsura este valabilă atât la sediul central al societății, din municipiul Ploiești, cât și la sediile sucursalelor din județ și nu se aplică angajaților. Pentru persoanele din exterior, care sunt în măsură să prezinte documentele solicitate, accesul se va face cu respectarea condițiilor legale în vigoare (purtarea măștii de protecție, dezinfectarea mâinilor și efectuarea unui triaj epidemiologic), într-un spațiu distinct, special amenajat la intrarea în sediile societății”, se precizează într-un comunicat de presă remis de HidroPrahova.

În cazul vizitatorilor care nu se încadrează în prevederile cadrului normativ privind prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, HidroPrahova recomandă folosirea următoarelor mijloace de comunicare electronice, telefonice și poștale, pentru sesizări, cereri sau solicitări de altă natură:
- prin email, la adresele de corespondență electronică: relatiiclienti.contracte@hidroprahova.ro, secretariat@hidroprahova.ro; directiaexploatare@hidroprahova.ro;Â
- prin completarea formularului de pe site-ul www.hidroprahova.ro, respectiv https://www.hidroprahova.ro/relatii-cu-clientii/reclamatii;
- prin accesarea datelor de contact ale sucursalelor HIDRO PRAHOVA SA, publicate pe website-ul www.hidroprahova.ro;
- prin intermediul serviciilor poștale, la adresa: str. Logofăt Tăutu nr.5, Ploiești, jud. Prahova;
- apel telefonic la Dispeceratul HidroPrahova: 0724.299.614 sau 0244.700.840.
În privința efectuării plăților, se recomandă folosirea cardurilor bancare, la sediile unde există această posibilitate, precum și a celorlalte mijloace puse la dispoziție de operatorul HidroPrahova, comunicate pe site-ul www.hidroprahova.ro, la rubrica Relații cu clienții/Modalități de plată actuale.

2468 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2352 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3105 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

140 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

154 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.