Cupa României, sferturi de finală, faza judeţeană. Avancronici şi delegări

Sport (Categoria articolului)

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, faza judeţeană. Se va juca într-o singură manşă, astfel că la finalul celor 90 de minute regulamentare, dacă scorul va fi egal, se va apela la două reprize a cîte 15 minute de prelungiri, iar dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare din punctul de pedeapsă. Iată programul, avacronicile şi delegările:

marţi, 8 mai, ora 17.30
Blejoi: Teleajen Văleni – Petrolistul Boldeşti
Loc în clasament: Teleajen Văleni – locul 5, Liga A; Petrolistul Boldeşti – locul 3, Liga A.
Cum s-au calificat: Teleajen Văleni – 6-2 cu Voinţa Vărbilău; 1-0 cu Unirea Teleajen; Petrolistul Boldeşti - 6-1 cu CS Măneşti Băltiţa; 0-0, 3-0, după prelungiri, cu Viitorul Puchenii Mari.
Ultimul meci în campionat: Teleajen Văleni – CS Măneşti Coada Izvorului 3-0, pe 5 mai; Petrolistul Boldeşti – CS Păuleşti 1-1, pe 4 mai.
Arbitri: Andrei Moroiţă – Cristinel Damian, Valentin Dediu. Observator: Tudor Negoiţă.

Breaza: Tricolorul Breaza – FC Băneşti
Loc în clasament: Tricolorul Breaza – locul 9, Liga A; FC Băneşti – locul 4, Liga A.
Cum s-au calificat: Tricolorul Breaza – 3-2 cu CSC Berceni; 0-0, 1-0, după prelungiri, cu CS Cornu; FC Băneşti - 5-2 cu Petrolul Ologeni; 1-1, 2-1, după prelungiri, cu Real Rio Cocoşeşti.
Ultimul meci în campionat: FC Băneşti – Tricolorul Breaza 2-1, la Breaza, pe 5 mai.
Arbitri: Ionuţ Neagu – Alex Chioibaşu, Mihai Vizitiu. Observator: Viorel Badea.

miercuri, 9 mai, ora 17.30
Sălciile: Rapid Sălciile – CS Păuleşti
Loc în clasament: Rapid Sălciile – locul 1, Liga C, Seria Mizil; CS Păuleşti – locul 2, Liga A.
Cum s-au calificat: Rapid Sălciile - 6-0 cu Viitorul Fulga; 2-2, 6-2, după prelungiri, cu Progresul Boldeşti Grădiştea; 6-0 cu Akademika Ploieşti; 5-0 cu AS Gorgota; 3-0 cu Voinţa Ciorani; 8-2 cu CS Ceptura; 1-1, 2-1, după prelungiri, cu Avântul Măneciu; CS Păuleşti - 4-0 cu CS Brazi Negoieşti; 4-1 cu AS Starchiojd.
Ultimul meci în campionat: Sportul Valea Călugărească – Rapid Sălciile , pe 5 mai; Petrolistul Boldeşti – CS Păuleşti 1-1, pe 5 mai.
Arbitri: Viorel Căunei – Valentin Dumitru, Alin Ionică. Observator: Stelian Achimescu.

Băicoi: AFC Brebu – CS Blejoi
Loc în clasament: AFC Brebu – locul 11, Liga A; CS Blejoi – locul 1, Liga A.
Cum s-au calificat: AFC Brebu - 4-2 cu Muntenii Câmpina; 1-1, 5-4, la lovituri de departajare, cu CS Măneşti Coada Izvorului; CS Blejoi – 2-0 cu CS Brazi Popeşti; 3-1 cu Unirea Urlaţi.
Ultimul meci în campionat: CSO Plopeni – AFC Brebu 3-0, pe 4 mai; CS Blejoi – Unirea Urlaţi 5-0, pe 5 mai.
Arbitri: Mădălin Dicu – Doru Petre, Cristian Lefter. Observator: Radu Vasile.

3032 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2917 vizualizari
20 ian. 2019 16:33

Șase clasări pe podium pentru atleții câmpineni la primul concurs din 2019

La București, timp de două zile, sâmbătă și duminică, a avut loc un prim concurs de atletism al acestui an - Romanian Masters Athletic, concurs destinat categoriilor juniori I, II și III, seniorilor și master. CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a participat la acest concurs cu șapte sportivi, care sunt pregătiți de Mihaela Marin, Jenica Bran și Nicolae Pavel. Cei șapte sportivi au reușit șase clasări pe podium, trei dintre acestea fiind chiar pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

2481 vizualizari
16 ian. 2019 20:23

Echipele de fotbal din zona Câmpina își reiau pregătirile

Vacanța de iarnă s-a cam încheiat și pentru jucătorii de la echipele de fotbal din zona Câmpina. Un tur de orizont pe la aceste echipe, ne-a dezvăluit situația existență la fiecare formație în parte.

Alte stiri recente

1885 vizualizari
23 ian. 2019 20:55

Hora Unirii, dansată de elevii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

Pentru că joi, 24 Ianuarie, este zi liberă, elevii și profesorii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina au sărbătorit cu o zi mai devreme Unirea Principatelor Române. În curtea instituției, elevi din toate ciclurile de învățământ (primar, gimnazial, liceal) au dansat Hora Unirii, pentru a marca astfel împlinirea a 160 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, cel care a pus bazele dezvoltării moderne a României prin reformele aplicate în scurta sa perioadă de domnie.

1897 vizualizari
23 ian. 2019 19:56

"Mândria de a fi român", un proiect educațional dedicat Micii Uniri, desfășurat la Școala "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din Câmpina și Școala Gimnazială Nistorești, aparținând de Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" Breaza, au desfășurat miercuri, 23 ianuarie, un proiect educațional intitulat "Mândria de a fi român". Acest proiect s-a adresat elevilor din ciclul primar și a fost dedicat aniversării Zilei Unirii Principatelor Române. (video)