CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

- Actualitate -

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Dan Ioan Mușat, respectiv Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

S-a mulțumit alegătorilor, au fost anunțate diferite lucruri despre ceea ce își doresc consilierii din cele două formațiuni politice pentru viitorul mandat, unul dintre cele mai importante anunțuri fiind cel privind încheierea unui protocol de colaborare între PSD și PCC pentru activitatea din viitorul Consiliu Local. Detalii, regăsiți în materialul video.
De asemenea, am publicat deja apelul celor două formațiuni politice la actuala administrație de a organiza un referendum pe tema pasajului.
Nu în ultimul rând, a fost foarte așteptat discursul primarului ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor. După momentul mulțumirilor, Irina Nistor a închis declarația de presă comună a PSD și PCC cu o serie de precizări: ”În ceea ce privește abordarea  perioadei de tranziție (iunie - final de septembrie 2024), îmi doresc și sper să existe o tranziție benefică pentru Câmpina. Vreau să subliniez că vocea oamenilor trebuie ascultată și în aceste luni, chiar dacă votul câmpinenilor produce efecte doar din octombrie încolo. Îmi propun ca până la preluarea efectivă a mandatului să particip la ședințele de Consiliu Local și sper ca, pentru transparență și bunul mers al administrației, să nu se mai facă ședințe de pe-o zi pe alta sau chiar în aceeași zi de la convocare. În ciuda faptului că nu voi avea o putere efectivă până la preluarea mandatului, votul câmpinenilor mă obligă să fiu reprezentantul lor și în aceste luni, să urmăresc activitatea Primăriei și a Consiliului Local”.
Acum, rămâne de văzut cum va fi privită prezența primarului ales al Câmpinei la ședințele Consiliului Local din următoarele luni, ultimele ale actualei Legislaturi.


19 Jun 2024 23:33 3136 vizualizari


Comentarii


  • 20.06.2024 12:41 diss Nu este rău dar cămpinenii sunt foarte interesați să afle pe ce s-au cheltuit banii lor în cei 4 ani de " administrație" Moldoveanu.Deci mingea este la dvs doamna Nistor!
522 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție, s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
188 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
506 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
780 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV