CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Trei bărbați au fost reținuți de polițiști pentru spargerea unor locuințe din Câmpina și Adunați

- Social -

Trei bărbați au fost reținuți de polițiști pentru spargerea unor locuințe din Câmpina și Adunați

UPDATE - În urma administrării probatoriului, asupra celor trei bărbați a fost luată măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, a comunicat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova au efectuat duminică, 15 august 2021, șapte percheziții la persoane bănuite de furt calificat în formă continuată. Trei mandate de aducere au fost puse în executare.

Conform comunicatului remis de Inspectoratul Județean de Poliție, în perioada mai - august 2021, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, ar fi sustras bani din locuințe situate în comuna Adunați și municipiul Câmpina. În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate în vederea completării probatoriului: 16.750 de euro, 206.809 de lei, 200 de dolari americani, articole vestimentare, aparatură digitală, înscrisuri, totodată fiind indisponibilizate și ridicate și trei autoturisme. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 125.000 de euro.
Față de cei trei bărbați a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. La percheziții au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova. Acțiunea a beneficiat și de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale în vederea probării activității infracționale.
(Foto cu caracter ilustrativ)


16 Aug 2021 11:34 3120 vizualizari



Comentarii






  • 16.08.2021 13:10 Anghel Alina Ii ascundea in pamant sau in putina cu varza.Eu cred ca astia sunt specializati.Fileaza batranii care ascund banii la saltea.Hotii merg la pont,dar politia sta dupa babele cu patrunjel si se plimba cu masinile.Cele doua politii incompetente.Dar nu cred ca leafa lor e minim pe economie,burtosi care ard gazul,p aia beti si drogati,prin parcuri nu ii vezi.D aia se intampla la Gura Leului si in Piata cele mai mari tepe.Eu sa platesc taxele la Primarie si unii sa distruga geamuri ca la piata ,cosuri de gunoi din munca mea.Eu as imputa la firma de paza si celor care erau la locala sa pazeasca,politaiului si dispecerului sa plateasca.In secunda 2 cred ca isi dadeau demisia.Nesimtirea nu trebuie tolerata
862 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2933 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1794 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1920 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV