Trei bărbați au fost reținuți de polițiști pentru spargerea unor locuințe din Câmpina și Adunați

Social (Categoria articolului)

UPDATE - În urma administrării probatoriului, asupra celor trei bărbați a fost luată măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, a comunicat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova au efectuat duminică, 15 august 2021, șapte percheziții la persoane bănuite de furt calificat în formă continuată. Trei mandate de aducere au fost puse în executare.

Conform comunicatului remis de Inspectoratul Județean de Poliție, în perioada mai - august 2021, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, ar fi sustras bani din locuințe situate în comuna Adunați și municipiul Câmpina. În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate în vederea completării probatoriului: 16.750 de euro, 206.809 de lei, 200 de dolari americani, articole vestimentare, aparatură digitală, înscrisuri, totodată fiind indisponibilizate și ridicate și trei autoturisme. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 125.000 de euro.
Față de cei trei bărbați a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. La percheziții au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova. Acțiunea a beneficiat și de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale în vederea probării activității infracționale.
(Foto cu caracter ilustrativ)

2529 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anghel Alina 16.08.2021 13:10 Ii ascundea in pamant sau in putina cu varza.Eu cred ca astia sunt specializati.Fileaza batranii care ascund banii la saltea.Hotii merg la pont,dar politia sta dupa babele cu patrunjel si se plimba cu masinile.Cele doua politii incompetente.Dar nu cred ca leafa lor e minim pe economie,burtosi care ard gazul,p aia beti si drogati,prin parcuri nu ii vezi.D aia se intampla la Gura Leului si in Piata cele mai mari tepe.Eu sa platesc taxele la Primarie si unii sa distruga geamuri ca la piata ,cosuri de gunoi din munca mea.Eu as imputa la firma de paza si celor care erau la locala sa pazeasca,politaiului si dispecerului sa plateasca.In secunda 2 cred ca isi dadeau demisia.Nesimtirea nu trebuie tolerata

Social

7343 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

5 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.

2792 vizualizari
07 dec. 2021 19:26

2.500 lei s-au strâns la Târgul de dulciuri de la Câmpina pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului

2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.

Alte stiri recente

12 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1211 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.