CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cosmin Raț, candidatul POL la funcția de primar - Câmpina noastră cea unică, prima parte

- Politică -

Cosmin Raț, candidatul POL la funcția de primar - Câmpina noastră cea unică, prima parte

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, dar și la Consiliul Local, la alegerile locale din 9 iunie 2024, Cosmin Raț, ne-a transmis următoarea scrisoare deschisă, care este de interes atât pentru restul clasei politice, cât și pentru întreaga populație cu drept de vot.

”Haideți să spunem deschis adevărul pentru că altfel nu vom progresa, iar acest adevăr este unul singur.
Câmpina cred că este (foarte posibil) singura localitate din România în care absolut toți consilierii locali au făcut parte dintr-o majoritate (au avut împreună peste 50% din voturile necesare trecerii unui proiect în Consiliul Local la un moment dat) cel puțin doi ani din acești aproape patru ani de mandat. De aceea este foarte important ca dumneavoastră, cetățenii, să-i întrebați pe toți consilierii, mai ales pe cei care candidează și vă cer votul în continuare, ce proiecte au inițiat, demarat și încheiat pentru Câmpina în perioada 2020- 2024. Nu doar idei sau vise...
Ideile sunt foarte simplu de enunțat (de vise nu mai spun) și rămân la statutul de idei dacă nu muncești pentru demararea proiectului, pentru întocmirea documentațiilor și dacă nu găsești finanțare în cadrul bugetului sau în afara lui (fonduri private, etc ). 
Și da, nu este suficient să te naști și să crești aici (acesta fiind evident doar meritul celor care te-au crescut) și/ sau să vii în Consiliul Local. Alții au decis să trăiască aici, dar nici asta nu e un merit... Meritocrația este dată de realizări, iar ca să realizezi un proiect pentru Câmpina e nevoie, în primul rând, de ceva esențial -să iubești oamenii și orașul. Plus să știi, să vrei și să fi în stare să faci. Și muncă....
Prima dovadă simpla și directă care ne arată ce s-a întâmplat în acești ani este data și de nivelul activității depuse de consilieri în cadrul Consiliului Local. Și se vede cu ochiul liber cum s-a stat în acest Consiliu - este suficient să te uiți la media prezenței la ședințele Consiliului Local până în momentul (anul trecut) în care am inițiat hotărârea (care s-a și adoptat) prin care indemnizația lunară a consilierilor se achită integral numai dacă ești prezent la toate ședintele (fizic sau online). De atunci prezența a crescut cu aproximativ 35- 40% ajungând până la 100% (fără sa luăm în calcul absențele motivate). Poate (cu ocazia asta) începe să crească și numărul proiectelor depuse de consilieri pentru oraș...
Mai e ceva de spus??? 
Poate doar atât - Omul sfințește locul...
Vino la vot și nu lăsa o minoritate să-ți decidă viitorul.
Încearcă să schimbi pentru că dacă nu încerci, cu siguranță vei pierde și vei simți asta în următorii ani”.

Material electoral la comanda POL Prahova, CMF 21240253


26 May 2024 21:03 2341 vizualizari


Comentarii


5097 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3944 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1827 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2088 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV