150 de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina, implicați în campania "Săptămâna de prevenire a criminalității"

Social (Categoria articolului)

Polițiștii câmpineni au făcut echipă cu elevii Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" în special în activitățile organizate pentru prevenirea furturilor din locuințe și înșelăciunilor. Echipe mixte, formate din actuali polițiști de la Poliția Municipală Câmpina și viitori polițiști, au mers prin zonele aglomerate din Câmpina, dar și din localitățile învecinate (Brebu, Telega, Măgureni, Florești, Filipeștii de Târg, Filipeștii de Pădure etc), unde le-au vorbit oamenilor despre cum ar trebui să prevină furturile din locuințe și autoturisme, din incinta unor societăți comerciale, din magazine sau cămine-internat.  

De asemenea, polițiștii au continuat campania de informare cu privire la prevenirea înșelăciunilor, iar aici este vorba despre atât de cunoscutele medote "accidentul, "pomana", "oferta comercială", "ai câștigat un premiu", despre care vorbim de atâta vreme, s-au făcut atâtea campanii de informare pe toate canalele, dar cu toate acestea încă mai există persoane care cad în plasa escrocilor.

Citiți și Reprezentanții Poliției Municipale Câmpina în mijlocul elevilor, în "Săptămâna prevenirii criminalității"

8541 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1607 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

815 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

6 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

589 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.