Handbalistele de la CS Câmpina s-au calificat în finala Transylvania Winter Cup, de la Brașov

Sport (Categoria articolului)

Sub comanda antrenorului Daniel Vasile, fetele de la echipa de handbal a CS Câmpina participă în acest week-end la turneul Transylvania Winter Cup de la Brașov.

Competiția este organizată de Clubul Transilvania Brașov și Asociația Județeană de Handbal Brașov și este rezervată junioarelor IV. 
CS Câmpina a fost repartizată la tragerea la sorți în Grupa C, alături de Activ Prahova Ploiești, Sporting Ghimbav și Transilvania II Brașov. Sâmbătă, 17 decembrie, în prima zi a turneului, CS Câmpina a obținut trei victorii, astfel: 21-17 cu Transilvania II Brașov, 25-21 cu Sporting Ghimbav și 30-8 cu Activ Prahova Ploiești.
În urma acestor rezultate, CS Câmpina s-a calificat la finala turneului, o finală cu trei participante, unde se va juca în sistem fiecare cu fiecare, celelalte finaliste fiind CSS 2 București și ACS Tg. Mureș. Finala are loc duminică, 18 decembrie, și vom reveni cu rezultatele din ultima zi a turneului de la Brașov.

(Foto - handbalmania.ro)

3053 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1652 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

1 comentarii

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

847 vizualizari
21 feb. 2024 06:36

Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Alte stiri recente

22 vizualizari
23 feb. 2024 19:15

Primim de la cititori. Mizerie de nedescris și pământ pietrificat pe scaune în stația de călători din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu stația de călători din cartierul Turnătoriei, din municipiul Câmpina.

1628 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.