Cine plătește gardul distrus de muncitorii care lucrează la canalizare pe Aleea Fagului din Câmpina?

Social (Categoria articolului)

Pe Aleea Fagului din municipiul Câmpina se introduce rețeaua de canalizare, o lucrare care face parte din proiectul cu finanțare europeană al HidroPrahova. Un lucru foarte bun, de altfel, numai că, iată, în timpul lucrărilor apar... victime colaterale.

Au mai fost situații în care, în zonele unde s-a lucrat la canalizare, ba s-a spart conducta de apă, ba a mai căzut un pom, ba a fost distrus câte un spațiu verde. De această dată, "victima" este gardul unei proprietăți private. Pământul rezultat în urma săpăturilor a fost pus efectiv în gard, iar peste pământ a fost trântită conducta de canalizare. A mai și plouat, pământul s-a îngreunat, iar gardul a cedat. Cine plătește acum paguba?
Familia al cărui gard a fost distrus a sesizat autoritățile locale și așteaptă o reacție din partea lor. Când firma care execută lucrările va ajunge și pe strada dvs., măcar știți la ce să vă așteptați...

3477 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2288 vizualizari
02 dec. 2022 09:37

Un nou proiect Erasmus+ derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”

Vă informam în urmă cu câteva zile despre un proiect Erasmus+ coordonat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”Împreună, dincolo de diferențe”. Ei bine, acest proiect nu este singurul la care participă școala câmpineană, un alt proiect aflat în derulare fiind intitulat ”All different, all equal” (Toți diferiți, toți egali).

2628 vizualizari
02 dec. 2022 08:53

La Câmpina a apărut un grup de tratare a dependențelor

De puțin timp, la Câmpina a apărut un grup în cadrul căruia se discută despre dependențele de orice fel, cea mai obișnuită fiind dependența de acool, dar se discută și despre dependența de droguri sau de jocuri de noroc.

Alte stiri recente

383 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

969 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.