CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Din cauza parcărilor haotice, mașina operatorului de salubritate este uneori în imposibilitatea de a ajunge la platformele de colectare a deșeurilor

- Actualitate -

Din cauza parcărilor haotice, mașina operatorului de salubritate este uneori în imposibilitatea de a ajunge la platformele de colectare a deșeurilor

Aglomerația din aceste ultime zile ale anului 2023 are și o altă fațetă, cu efecte mai puțin așteptate. Oamenii au ajuns să parcheze haotic, oriunde găsesc câte un loc, iar în mai multe situații se ajunge la blocarea unor căi de acces sau chiar a accesului către platformele de colectare a deșeurilor.

În cel puțin patru situații, numai în ultimele 24 de ore, mașinile operatorului de salubritate nu au putut ajunge la platformele de colectare a deșeurilor sau au găsit blocat accesul la aceste platforme, totul din cauza parcărilor haotice. S-a întâmplat pe Aleea Margaretei, pe Bulevardul Carol - la Blocul 7ABC și la Blocul P1 spre Strada Energiei, pe Strada Erupției. Reprezentanții operatorului de salubritate au apelat la sprijinul Poliției Locale, astfel că în unele cazuri s-a găsit o rezolvare, dar pare că niciunul dintre conducătorii auto nu se gândește că trebuie să mai treacă și alte mașini pe lângă ei. Ce s-ar fi întâmplat dacă în vreunul dintre aceste locuri ar fi fost nevoie de intervenția unei autospeciale a pompierilor?! Doamne ferește!


30 Dec 2023 11:58 2046 vizualizari


Comentarii


  • 30.12.2023 12:31 Catalin A si am uitat, poate niste taxe mari pentru ocuparea domeniului public de catre operatorul sondei l-ar face sa o inchidă si sa ne scape de aceasta ciudățnie (o sondă in mijlocul unui cartier). Nu cred ca are vreo producție mare, banuiesc ca e ținută mai mult din motive administrative.
  • 30.12.2023 12:27 Catalin Ar fi o soluție. Sa fie declarate parcări de reședința. Sa poata parca acolo numai locatarii.Probabil sr exista un disconfort pentru ca primaria nu ar fi in stare sa gestioneze partea administrativa dar in 10 ani s-ar rezolva
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2399 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2612 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3005 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
702 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV