Antreprenorii câmpineni strâng rândurile. Prima întâlnire a membrilor inițiativei "Cumpără de lângă casă"

Eveniment (Categoria articolului)

La celebrul restaurant OZN, de la benzinăria ETU, situată pe DN1, la Cornu, a avut loc prima întâlnire de business din cadrul proiectului ”Cumpără de lângă casă”, un proiect inițiat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel din Câmpina și susținut de grupul de firme Neptun - Soceram. 

Aproximativ 80 de persoane au participat la acestă primă întâlnire, majoritatea antreprenori locali care s-au înscris în acest program, dar și invitați din diverse domenii atractive pentru mediul de afaceri. De altfel, proiectul ”Cumpără de lângă casă” are ca scop susținerea afacerilor locale și întărirea conexiunilor economice și socio-profesionale între membrii comunității din Câmpina. Gazda evenimentului a fost Rudolf Leica, directorul general al societății Neptun, care a precizat că se află în fața celor prezenți în calitate de câmpinean, membru al acestei comunități, contribuabil, dar și coordonator al proiectului "Cumpără de lângă casă". (video)
În cadrul acestei prime întâlniri de business s-au mai adresat celor prezenți Daniela Duiculescu - vicepreședinte al Asociației Cartierelor Câmpinița și Muscel, Cristina Stănean - director de marketing la Soceram, Cristina Totu - director Direcția IMM-uri din CEC Bank, Matei Chirică - consultant financiar, Oana Chivu - CEO al Companiei Dolphin, Sabina Sârbu și Ionuț Bărbulescu - membri ai campaniei ”Cumpără de lângă casă”, Sabina Sârbu fiind cea mai aplaudată dintre toate persoanele care au vorbit la această întâlnire.
Au fost lucruri interesante, la modul general sau mai aplicat, uneori chiar în urma unor întrebări sau idei venite din partea antreprenorilor, astfel încât se poate spune că această primă întâlnire a fost un succes. Poate ar mai trebui menționat faptul că magazinele și societățile incluse în ”Cumpără de lângă casă” au un logo specific al acestui proiect afișat la intrare, deci pot fi identificate foarte ușor. Orice antreprenor din Câmpina își poate crea un profil pe platforma www.cumparadelangacasa.ro, în care să-și prezinte afacerea. Practic, această platformă oferă un loc de întâlnire între antreprenori și persoanele interesate de servicii ți produse locale, dorindu-se astfel promovarea conceptului de "cumpărături locale" în rândul populației pentru susținerea economiei locale.

5186 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1913 vizualizari
29 iun. 2022 21:08

Festivalul de Jazz-Rock de la Câmpina a ajuns la cea de-a X-a ediție

În perioada 5-7 august 2022, în incinta ștrandului de la Casa Tineretului, va avea loc ediția a X-a a Festivalului de Jazz-Rock, organizat de Asociația Culturală Euro Jazz Rock și Primăria municipiului Câmpina, prin proiectul ”CâmpinArtelor”, adică fără niciun leu de la bugetul local.

2522 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.