Antreprenorii câmpineni strâng rândurile. Prima întâlnire a membrilor inițiativei "Cumpără de lângă casă"

Eveniment (Categoria articolului)

La celebrul restaurant OZN, de la benzinăria ETU, situată pe DN1, la Cornu, a avut loc prima întâlnire de business din cadrul proiectului ”Cumpără de lângă casă”, un proiect inițiat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel din Câmpina și susținut de grupul de firme Neptun - Soceram. 

Aproximativ 80 de persoane au participat la acestă primă întâlnire, majoritatea antreprenori locali care s-au înscris în acest program, dar și invitați din diverse domenii atractive pentru mediul de afaceri. De altfel, proiectul ”Cumpără de lângă casă” are ca scop susținerea afacerilor locale și întărirea conexiunilor economice și socio-profesionale între membrii comunității din Câmpina. Gazda evenimentului a fost Rudolf Leica, directorul general al societății Neptun, care a precizat că se află în fața celor prezenți în calitate de câmpinean, membru al acestei comunități, contribuabil, dar și coordonator al proiectului "Cumpără de lângă casă". (video)
În cadrul acestei prime întâlniri de business s-au mai adresat celor prezenți Daniela Duiculescu - vicepreședinte al Asociației Cartierelor Câmpinița și Muscel, Cristina Stănean - director de marketing la Soceram, Cristina Totu - director Direcția IMM-uri din CEC Bank, Matei Chirică - consultant financiar, Oana Chivu - CEO al Companiei Dolphin, Sabina Sârbu și Ionuț Bărbulescu - membri ai campaniei ”Cumpără de lângă casă”, Sabina Sârbu fiind cea mai aplaudată dintre toate persoanele care au vorbit la această întâlnire.
Au fost lucruri interesante, la modul general sau mai aplicat, uneori chiar în urma unor întrebări sau idei venite din partea antreprenorilor, astfel încât se poate spune că această primă întâlnire a fost un succes. Poate ar mai trebui menționat faptul că magazinele și societățile incluse în ”Cumpără de lângă casă” au un logo specific al acestui proiect afișat la intrare, deci pot fi identificate foarte ușor. Orice antreprenor din Câmpina își poate crea un profil pe platforma www.cumparadelangacasa.ro, în care să-și prezinte afacerea. Practic, această platformă oferă un loc de întâlnire între antreprenori și persoanele interesate de servicii ți produse locale, dorindu-se astfel promovarea conceptului de "cumpărături locale" în rândul populației pentru susținerea economiei locale.

6058 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3050 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

4357 vizualizari
02 iun. 2023 12:48

Câmpina a fost în sărbătoare, de Ziua Internațională a Copiilor

Câmpina a fost în sărbătoare, joi, 1 Iunie 2023, de Ziua Internaţională a Copilului. Iar centrul municipiul în mod clar a aparţinut sărbătoriţilor zilei. Copii mai mici sau mai mari, veseli, gălăgioşi, fericiţi, plini de energie, entuziaşti. Micii câmpineni. Pentru ei, administraţia locală a organizat un eveniment frumos, cu multă muzică, teatru, mascote, personaje pe picioroange, face painting, baloane colorate, dulciuri. O sărbătoare pe care copiii au meritat-o, ei fiind cei care creează pentru noi toţi o lume minunată.

Alte stiri recente

82 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

990 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.