CONTACT

Antreprenorii câmpineni strâng rândurile. Prima întâlnire a membrilor inițiativei "Cumpără de lângă casă"

- Eveniment -

Antreprenorii câmpineni strâng rândurile. Prima întâlnire a membrilor inițiativei

La celebrul restaurant OZN, de la benzinăria ETU, situată pe DN1, la Cornu, a avut loc prima întâlnire de business din cadrul proiectului ”Cumpără de lângă casă”, un proiect inițiat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel din Câmpina și susținut de grupul de firme Neptun - Soceram. 

Aproximativ 80 de persoane au participat la acestă primă întâlnire, majoritatea antreprenori locali care s-au înscris în acest program, dar și invitați din diverse domenii atractive pentru mediul de afaceri. De altfel, proiectul ”Cumpără de lângă casă” are ca scop susținerea afacerilor locale și întărirea conexiunilor economice și socio-profesionale între membrii comunității din Câmpina. Gazda evenimentului a fost Rudolf Leica, directorul general al societății Neptun, care a precizat că se află în fața celor prezenți în calitate de câmpinean, membru al acestei comunități, contribuabil, dar și coordonator al proiectului "Cumpără de lângă casă". (video)
În cadrul acestei prime întâlniri de business s-au mai adresat celor prezenți Daniela Duiculescu - vicepreședinte al Asociației Cartierelor Câmpinița și Muscel, Cristina Stănean - director de marketing la Soceram, Cristina Totu - director Direcția IMM-uri din CEC Bank, Matei Chirică - consultant financiar, Oana Chivu - CEO al Companiei Dolphin, Sabina Sârbu și Ionuț Bărbulescu - membri ai campaniei ”Cumpără de lângă casă”, Sabina Sârbu fiind cea mai aplaudată dintre toate persoanele care au vorbit la această întâlnire.
Au fost lucruri interesante, la modul general sau mai aplicat, uneori chiar în urma unor întrebări sau idei venite din partea antreprenorilor, astfel încât se poate spune că această primă întâlnire a fost un succes. Poate ar mai trebui menționat faptul că magazinele și societățile incluse în ”Cumpără de lângă casă” au un logo specific al acestui proiect afișat la intrare, deci pot fi identificate foarte ușor. Orice antreprenor din Câmpina își poate crea un profil pe platforma www.cumparadelangacasa.ro, în care să-și prezinte afacerea. Practic, această platformă oferă un loc de întâlnire între antreprenori și persoanele interesate de servicii ți produse locale, dorindu-se astfel promovarea conceptului de "cumpărături locale" în rândul populației pentru susținerea economiei locale.


06 May 2022 08:02 6432 vizualizari


Comentarii






1430 vizualizari 06 May 2024 21:50 Pe 25-26 mai, pe Domeniul Cantacuzino de la Florești are loc o nouă ediție a Karpatia Pony Show

Pe 25-26 mai, pe Domeniul Cantacuzino de la Florești are loc o nouă ediție a Karpatia Pony Show

A V-a ediție a evenimentului Karpatia Pony Show este programată în week-end-ul 25-26 mai, pe Domenul Cantacuzino, din Florești.

citeste mai mult
4527 vizualizari 01 May 2024 15:12 Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 11.00, într-un spațiu amenajat în clădirea Gării Câmpina, cu acces de pe peronul liniei 1, va avea loc deschiderea unei inedite expoziții de machete de trenuri, dar și diverse amenajări feroviare.

citeste mai mult
1371 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1393 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV