CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Costin Bădiceanu, un tânăr câmpinean care a cucerit Europa cu artele marţiale

- Sport -

Costin Bădiceanu, un tânăr câmpinean care a cucerit Europa cu artele marţiale

Costin Bădiceanu are 17 ani şi practică artele marţiale de 12 ani în cadrul CS Aiko Câmpina, avându-l ca antrenor pe Gabriel Timofte. În acest week-end, alături de lotul naţional al României s-a aflat în Polonia, la Cupa Europei, de unde s-a întors cu 6 medalii: 3 de aur şi 3 de argint.

Costin Bădiceanu are centură neagră 2DAN şi a fost singurul sportiv câmpinean prezent la această competiţie europeană, desfăşurată în oraşul Dabrowa Gomicza, din Polonia. A participat la categoria 16-17 ani - 60kg, centuri negre, iar palmaresul său a fost unul extraordinar, apreciat de toţi cei prezenţi - 6 medalii, din care 3 de aur, 3 de argint, iar dintre acestea patru la probe de kata individual şi pe echipe şi două la proba de kumite.
"Cel mai important rezultat la acest concurs a fost locul 1 la categoria kumite open sub 21 ani, ţinând cont şi de faptul că nu am decât 60 kg, fiind cel mai slab sportiv la această categorie. Dar numai din punct de vedere al greutăţii... A fost un concurs interesant, cu adversari de valoare şi un foarte bun test înaintea Campionatului European care va avea loc în luna mai, în Serbia", ne-a declarat Costin Bădiceanu.
Lotul României la această competiţie a fost format din șapte sportivi (doi din Bucureşti, patru din Ploieşti şi unul din Câmpina) şi a câştigat 25 de medalii (7 de aur, 8 de argint, 10 de bronz), delegaţia României în Polonia fiind condusă de Aurel Pătru - preşedintele Federaţiei Mondiale de Karate Shotokan SKDUN.


12 Mar 2017 19:11 9925 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
330 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 12

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 12

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat sâmbătă, 15 iunie, la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
554 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
835 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
652 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV