CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Expoziție inedită la Câmpina despre viziunea arhitecturală și istorică asupra Lacului Balnear Telega

- Actualitate -

Expoziție inedită la Câmpina despre viziunea arhitecturală și istorică asupra Lacului Balnear Telega

Casa Tineretului din Câmpina va găzdui luni, 31 iulie, de la ora 18.00, vernisajul expoziției ”Lacul Telega - o viziune arhitecturală și istorică”.

Organizatorul expoziției este Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” București, în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova, Muzeul de Istorie și Arheologie Prahova, Uniunea Arhitecților din România - Filiala Muntenia și Primăria municipiului Câmpina.
Lacul Telega, renumit încă din perioada interbelică și până în anii '90 pentru amenajarea balneară, este în acest moment neutilizat. Organizatorii speră să genereze un impuls prin contribuția și ideile tinerilor pentru ca acest loc să poată redeveni un obiectiv turistic și balnear și să poată clar cataliza destinului comunității locale.
În cadrul expoziției veți regăsi propuneri de amenajare ale lacului realizate de studenții anului IV de la grupa internațională, dar și idei care abordează inclusiv conversia fostului penitenciar Doftana.
Fără îndoială, o expoziție intersantă, care merită văzută și care va rămâne deschisă publicului până pe 10 august 2023.


27 Jul 2023 12:56 3349 vizualizari


Comentarii






  • 28.07.2023 07:00 VOVA INUTIL ! Nu puteti schimba NIMIC atata timp cat NU exista interes LOCAL . ZERO BARAT IN PATRU . Primaria TELEGA a INSTRAINAT TOT . Nu mai postai asatfel de informatii deoarece faceti rau generatiilor trecute care au construit Romania . Astazi tara noastra este o ruina , dupa cum se vede.
  • 27.07.2023 14:47 Mihai Catinca Soluția de succes asemănător ștrandului termal de la Căciulata Vâlcea: amenajat cu căsuțe din lemn tip camping și o terasă.,o răcoritoare,o înghețată,un dus.Trebuie investit dar și știut a promova ceea ce deții.
473 vizualizari 11 May 2024 21:03 S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

La Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 2 Câmpina s-a tras astăzi la sorți ordinea candidaților pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie. La tragerea la sorți au participat membrii BEC și reprezentanți ai mai multor partide.

citeste mai mult
1701 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
2560 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
1656 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV