CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Proiectul privind reabilitarea termică a Colegiului Tehnic "Constantin Istrati" Câmpina a trecut într-o nouă etapă

- Actualitate -

Proiectul privind reabilitarea termică a Colegiului Tehnic

Unul dintre proiectele propuse de administrația câmpineană pentru obținerea de fonduri europene și care părea că bate pasul pe loc de ceva timp este cel privind creșterea eficienței energetice a Colegiului Tehnic "Constantin Istrati", proiect care presupune în principal reabilitarea termică a clădirii acestei instituții de învățământ. S-a primit aprobarea indicatorilor tehnico-economici de către organismul intermediar și s-a trecut la nivelul următor, în lungul și întortocheatul drum care trebuie parcurs până la semnarea contractului de finanțare.

Consiliul Local Câmpina a aprobat documentația și indicatorii tehnico-economici pentru acest proiect încă din septembrie 2017, valoarea rezultată din studiul de fezabilitate fiind de 8.411.378 lei, inclusiv TVA. După aprobarea indicatorilor și de către organismul intermediar de la ADR Sud Muntenia, Consiliul Local a trebuit adopte (în ședința de joi, 25 octombrie 2018) o nouă hotărâre care include și valoarea contribuției proprii de la bugetul local pentru acest proiect. "Contribuția proprie pentru acest proiect este de 2.150.157 lei, inclusiv TVA, și reprezintă suma cheltuielilor neeligibile și a contribuției noastre la derularea proiectului. Prin ultimele ghiduri de finanțare au crescut cheltuielile neeligibile și trebuie să cheltuim mai mulți bani de la bugetul local, dar cred că acest proiect merită un astfel de efort", a spus primarul Horia Tiseanu (video).
Proiectul de creștere a eficienței energetice a Colegiului Tehnic "Constantin Istrati" continuă astfel etapa precontractuală. Proiectul este depus pentru obținerea de fonduri europene în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 - sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon. Proiectul ar trebui să se realizeze în doi ani de la data semnării contractului de finanțare.


27 Oct 2018 18:34 5763 vizualizari



Comentarii






2567 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1413 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5178 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1128 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV