Viitorul sună promiţător pentru atletismul câmpinean: 3 medalii la copii!

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă şi duminică, la Bucureşti, a avut loc etapa zonală a Campionatului Naţional de Atletism pentru copii, CSS "Constantin Istrati" Câmpina fiind reprezentat de mai mulţi aspiranţi la glorie în acest frumos sport.

A fost o competiţie interesantă, care a demonstrat încă o dată că şcoala de atletism câmpineană produce în continuare valori, care vor aduce noi medalii în competiţiile juvenile peste câţiva ani. Ar fi şi câteva comentarii de făcut - de apreciat rezultatele foarte bune ale lui Ştefan Gagiu, deja o certitudine; de remarcat cât de aproape de primul loc a fost Eduard Unguroaica la triatlon, dar şi ceea ce s-a întâmplat în proba feminină de aruncarea greutăţii la copii II, incalificabil, indiferent de nivelul competiţiei. Sportiva câmpineană Eva Duţă a fost dezavantajată "din pix", "arbitrul" care nota rezultatele pe o foaie fiind unul şi acelaşi cu antrenorul fetei care va ocupa la final locul 4. Deşi la niciuna dintre aruncări eleva "arbitrului" nu a depăşit 6 metri, din pix, la una dintre aruncări, în loc de 5,87m a trecut 6,87m, ocupând astfel pe nedrept o poziţie superioară şi furând munca altui copil, Eva Duţă, care a aruncat aproape de fiecare dată peste 6 metri, demonstrând potenţial de viitoare campioană. Nu aşa învaţă un copil să lupte pentru performanţă!
Iată şi rezultatele complete ale celor mai mici componenţi ai secţiei de atletism de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Nicolae Pavel:
Ştefan Gagiu (copii II) - locul 1, 50m garduri, 8.33s
Ştefan Gagiu (copii II) - locul 1, săritura în lungime, 4,71m
Eduard Unguroaica (copii II) - locul 2, triatlon (săritura în lungime - locul 1, 4,43m; 600m - locul 4, 2.01.89min; 50m - locul 2, 7,57s), 885 puncte (la numai 6 puncte de primul loc)
Eva Duţă (copii II) - locul 5, aruncarea greutăţii, 6,68m
Patricia Mocanu (copii II) - locul 13, 50m garduri, 10.19s.

4193 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Daniela Dan 12.03.2017 21:12 Felicitări copiilor ! Doamna antrenor Jeni Bran este un model de urmat ! Felicitări pentru rezultate !

Sport

1960 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.