CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Viitorul sună promiţător pentru atletismul câmpinean: 3 medalii la copii!

- Sport -

Viitorul sună promiţător pentru atletismul câmpinean: 3 medalii la copii!

Sâmbătă şi duminică, la Bucureşti, a avut loc etapa zonală a Campionatului Naţional de Atletism pentru copii, CSS "Constantin Istrati" Câmpina fiind reprezentat de mai mulţi aspiranţi la glorie în acest frumos sport.

A fost o competiţie interesantă, care a demonstrat încă o dată că şcoala de atletism câmpineană produce în continuare valori, care vor aduce noi medalii în competiţiile juvenile peste câţiva ani. Ar fi şi câteva comentarii de făcut - de apreciat rezultatele foarte bune ale lui Ştefan Gagiu, deja o certitudine; de remarcat cât de aproape de primul loc a fost Eduard Unguroaica la triatlon, dar şi ceea ce s-a întâmplat în proba feminină de aruncarea greutăţii la copii II, incalificabil, indiferent de nivelul competiţiei. Sportiva câmpineană Eva Duţă a fost dezavantajată "din pix", "arbitrul" care nota rezultatele pe o foaie fiind unul şi acelaşi cu antrenorul fetei care va ocupa la final locul 4. Deşi la niciuna dintre aruncări eleva "arbitrului" nu a depăşit 6 metri, din pix, la una dintre aruncări, în loc de 5,87m a trecut 6,87m, ocupând astfel pe nedrept o poziţie superioară şi furând munca altui copil, Eva Duţă, care a aruncat aproape de fiecare dată peste 6 metri, demonstrând potenţial de viitoare campioană. Nu aşa învaţă un copil să lupte pentru performanţă!
Iată şi rezultatele complete ale celor mai mici componenţi ai secţiei de atletism de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Nicolae Pavel:
Ştefan Gagiu (copii II) - locul 1, 50m garduri, 8.33s
Ştefan Gagiu (copii II) - locul 1, săritura în lungime, 4,71m
Eduard Unguroaica (copii II) - locul 2, triatlon (săritura în lungime - locul 1, 4,43m; 600m - locul 4, 2.01.89min; 50m - locul 2, 7,57s), 885 puncte (la numai 6 puncte de primul loc)
Eva Duţă (copii II) - locul 5, aruncarea greutăţii, 6,68m
Patricia Mocanu (copii II) - locul 13, 50m garduri, 10.19s.


12 Mar 2017 20:54 4528 vizualizari


Comentarii


  • 12.03.2017 21:12 Daniela Dan Felicitări copiilor ! Doamna antrenor Jeni Bran este un model de urmat ! Felicitări pentru rezultate !
962 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
588 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1534 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
1539 vizualizari 26 May 2024 21:45 Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

O etapă a Campionatului Regional de Endurocros a avut loc sâmbătă, 25 mai, la Băicoi, la start aliniindu-se și doi sportivi ai clubului de motocros Lido Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV