Viitorul sună promiţător pentru atletismul câmpinean: 3 medalii la copii!

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă şi duminică, la Bucureşti, a avut loc etapa zonală a Campionatului Naţional de Atletism pentru copii, CSS "Constantin Istrati" Câmpina fiind reprezentat de mai mulţi aspiranţi la glorie în acest frumos sport.

A fost o competiţie interesantă, care a demonstrat încă o dată că şcoala de atletism câmpineană produce în continuare valori, care vor aduce noi medalii în competiţiile juvenile peste câţiva ani. Ar fi şi câteva comentarii de făcut - de apreciat rezultatele foarte bune ale lui Ştefan Gagiu, deja o certitudine; de remarcat cât de aproape de primul loc a fost Eduard Unguroaica la triatlon, dar şi ceea ce s-a întâmplat în proba feminină de aruncarea greutăţii la copii II, incalificabil, indiferent de nivelul competiţiei. Sportiva câmpineană Eva Duţă a fost dezavantajată "din pix", "arbitrul" care nota rezultatele pe o foaie fiind unul şi acelaşi cu antrenorul fetei care va ocupa la final locul 4. Deşi la niciuna dintre aruncări eleva "arbitrului" nu a depăşit 6 metri, din pix, la una dintre aruncări, în loc de 5,87m a trecut 6,87m, ocupând astfel pe nedrept o poziţie superioară şi furând munca altui copil, Eva Duţă, care a aruncat aproape de fiecare dată peste 6 metri, demonstrând potenţial de viitoare campioană. Nu aşa învaţă un copil să lupte pentru performanţă!
Iată şi rezultatele complete ale celor mai mici componenţi ai secţiei de atletism de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, club coordonat de prof. Nicolae Pavel:
Ştefan Gagiu (copii II) - locul 1, 50m garduri, 8.33s
Ştefan Gagiu (copii II) - locul 1, săritura în lungime, 4,71m
Eduard Unguroaica (copii II) - locul 2, triatlon (săritura în lungime - locul 1, 4,43m; 600m - locul 4, 2.01.89min; 50m - locul 2, 7,57s), 885 puncte (la numai 6 puncte de primul loc)
Eva Duţă (copii II) - locul 5, aruncarea greutăţii, 6,68m
Patricia Mocanu (copii II) - locul 13, 50m garduri, 10.19s.

4298 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Daniela Dan 12.03.2017 21:12 Felicitări copiilor ! Doamna antrenor Jeni Bran este un model de urmat ! Felicitări pentru rezultate !

Sport

197 vizualizari
04 feb. 2023 18:08

Amical, la Câmpina. Tricolorul Breaza - CSO Plopeni 1-1

Sâmbătă după-amiază, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina a avut loc un meci amical între Tricolorul Breaza și formația din Liga a III-a, CSO Plopeni.

951 vizualizari
04 feb. 2023 16:50

Prima echipă de handbal feminin a CS Câmpina s-a calificat în semifinalele fazei județene a Campionatului Județean

În cursul zilei de sâmbătă, 4 februarie, în saal de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina au avut loc partidele a două grupe preliminare din cadrul Campionatului Județean de Handbal Feminin, pentru juniori IV. 

Alte stiri recente

838 vizualizari
04 feb. 2023 13:49

Până pe 13 februarie 2023 se află în consultare publică Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Câmpina

Primăria municipiului Câmpina a adus în consultare publică proiectul de aprobare al Planului de Mobilitate Urbană pentru perioada 2021-2027, proiect inițiat de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu și care poate fi văzut aici.

1164 vizualizari
04 feb. 2023 10:30

Primim de la cititori. ”Lacul” de pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, revine...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată zilele trecute pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, o stradă care se inundă după fiecare ploaie sau după topirea brumei de zăpadă de zilele trecute.