Altercație într-o cafenea din Câmpina. Un bărbat a fost înjunghiat și a ajuns la Spitalul Județean

Social (Categoria articolului)

UPDATE - În urma audierilor, Poliția a reținut pentru 24 de ore patru bărbați, care în cursul zilei de miercuri vor fi prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Marți după-amiază, în jurul orei 17.30, într-o cafenea din zona Bulevardului Culturii din municipiul Câmpina a avut loc o altercație între patru persoane, în urma căreia un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost înjunghiat. 

Pe fondul unui conflict spontan între cele patru persoane, toate din Câmpina și care se cunoșteau între ele, un bărbat a fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător (cel mai probabil cuțit) și a fost  transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
Bărbatul a fost stabilizat de echipajul de pe Ambulanță, diagnosticul fiind de plagă înjunghiată regiunea latero-cervicală dreaptă și regiunea abdominală, după care a fost transferat la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Câmpina, iar apoi la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, pentru investigații, după cum ne-a precizat și purtătorul de cuvânt al Serviciului Ambulanță Prahova.
Celelalte trei persoane implicate în eveniment au fost identificate și conduse la sediul Poliției pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale în consecință.
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

7529 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

4121 vizualizari
25 sept. 2021 14:30

Clubul Copiilor din Câmpina, un loc unde timpul liber al celor mici poate fi petrecut frumos și cu folos

1 comentarii

Clubul Copiilor din municipiul Câmpina se află de ani buni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 45, în incinta Căminului Petrol. Clădirea este veche și cu siguranță trebuie modernizată, dar spațiul în care funcționează Clubul Copiilor este generos și luminos. Aici există mai multe cercuri/ateliere, unde copiii pot petrece timpul liber într-un mod frumos și util, sub supravegherea unor profesori de specialitate. Și, lucru foarte important, aceste cursuri sunt gratuite.

3187 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

Alte stiri recente

13 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1434 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: