Altercație într-o cafenea din Câmpina. Un bărbat a fost înjunghiat și a ajuns la Spitalul Județean

Social (Categoria articolului)

UPDATE - În urma audierilor, Poliția a reținut pentru 24 de ore patru bărbați, care în cursul zilei de miercuri vor fi prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Marți după-amiază, în jurul orei 17.30, într-o cafenea din zona Bulevardului Culturii din municipiul Câmpina a avut loc o altercație între patru persoane, în urma căreia un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost înjunghiat. 

Pe fondul unui conflict spontan între cele patru persoane, toate din Câmpina și care se cunoșteau între ele, un bărbat a fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător (cel mai probabil cuțit) și a fost  transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
Bărbatul a fost stabilizat de echipajul de pe Ambulanță, diagnosticul fiind de plagă înjunghiată regiunea latero-cervicală dreaptă și regiunea abdominală, după care a fost transferat la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Câmpina, iar apoi la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, pentru investigații, după cum ne-a precizat și purtătorul de cuvânt al Serviciului Ambulanță Prahova.
Celelalte trei persoane implicate în eveniment au fost identificate și conduse la sediul Poliției pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale în consecință.
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

7884 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

506 vizualizari
27 sept. 2022 13:41

La Câmpina, petrecere caritabilă pe 8 octombrie - #rechizitepentrucopii

Am primit din partea Asociației “Happy Street Brotherhood” din Câmpina următorul comunicat de presă privind organizarea pe 8 octombrie a unei petreceri caritabile - #rechizitepentrucopii. Organizatorii acestui eveniment așteaptă să le fie alături și alți parteneri - asociații și societăți comerciale, astfel încât un număr cât mai mare de copii să poată beneficia la acest început de an școlar de un sprijin din partea comunității.

2354 vizualizari
23 sept. 2022 08:12

O nouă clinică veterinară în Câmpina – ORTHOCARE MEDICAL VET. Cu profesionalism și dragoste față de animale

ORTHOCARE MEDICAL VET este o nouă clinică veterinară deschisă în Câmpina de doar câteva zile. Se află pe Strada Milcovului, la nr. 10. Dar ORTHOCARE este mai mult decât o clinică sau cabinet, cum vreți să-i spuneți. În spatele său se află o poveste frumoasă, despre doi tineri plecați din Câmpina la facultate și specializări și care acum au revenit acasă.

Alte stiri recente

1040 vizualizari
27 sept. 2022 17:28

Societatea Ecogen Power Câmpina a cumpărat și stadionul rafinăriei și anunță că nu-i va schimba destinația de bază sportivă

1 comentarii

Conform unui comunicat de presă primit la redacție, societatea Ecogen Power SRL Câmpina, proprietarul fostei rafinării “Steaua Română”, a cumpărat și stadionul care a aparținut rafinăriei, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

890 vizualizari
27 sept. 2022 15:11

25 de sancțiuni în valoare de aproape 6.000 lei, bilanțul Poliției Rutiere Câmpina într-o singură zi

În cursul zilei de luni, 26 septembrie, în două intervale orare, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpina au organizat și desfășurat acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de vizibilitate al elementului polițienesc în segmentul stradal.